STEAUA-CITY. Scandal pe bilete la echipă! Gigi îi REFUZĂ pe jucători

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
14/08/2016, 00:02
STEAUA-CITY. Scandal pe bilete la echipă! Gigi îi REFUZĂ pe jucători

STEAUA-CITY. Interes enorm pentru meciul din play-off-ul Ligii Campionilor, unde trupa lui Reghe va întîni pe Manchester City. Cele 32.000 de bilete scoase la vînzate online s-au epuizat de marţi, iar oficialii stelişti au anunţat că fanii vor mai putea să-şi cumpere tichete, de la casele Arenei Naţionale, începînd de duminică şi chiar în ziua meciului.

STEAUA-CITY. Numai pentru jucători veştile nu sînt bune. Gigi Becali are de gînd să facă un profit uriaş odată cu venirea englezilor de la City pe cea mai mare arenă a ţării, astfel că a limitat numărul de bilete pe care le va oferi fotbaliştilor lui Reghecampf.

STEAUA-CITY. ”Gigi a atribuit cîte două bilete fiecărui jucător, atît, nimic mai mult. Unii fotbalişti mai vor, chiar cu banul jos, dar nu mai sînt. Cică Gigi le-a pus pe toate celelalte la vînzare”, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, o sursă din anturajul echipei.

STEAUA-CITY. Nu s-au trecut pe listă!

Mai mult, unii jucători ar fi rămas şi fără cele două bilete pe care clubul le asigură gratuit. ”Unii dintre ei nici nu s-au trecut pe lista aia pe care a cerut-o Gigi. Ei au crezut că alea două bilete le vor fi date oricum şi, cum nu voiau tichete în plus, nu s-au mai trecut. Acum, nici pe alea două nu le mai văd, că vor fi date bilete celor care figurează pe listă”, a mai dezvăluit sursa.

STEAUA-CITY. Nici sponsorii nu au scăpat de probleme. Nu toţi, dar unii dintre aceştia nu vor putea să-şi ia mai multe bilete, pentru că asta ar fi ”ordonat” Gigi Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×