STEAUA – CITY. PLEACĂ Stanciu?! ANUNŢUL făcut de mijlocaş

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
15/08/2016, 13:49
STEAUA – CITY. PLEACĂ Stanciu?! ANUNŢUL făcut de mijlocaş

STEAUA – CITY. Nicuşor Stanciu este gata să facă o partidă mare contra “cetăţenilor”, mai ales că va fi, din nou, căpitanul echipei. Mijlocaşul a mai precizat că, pentru moment, nu se gîndeşte la un transfer în străinătate.

“Ştim la ce să ne aşteptăm din partea lor, am lucrat mult la antrenamente. Ştim ce avem de făcut, vom intra pe teren pentru a-i face pe fani fericiţi. Vom avea o primă, dar e mai puţin important acest lucru. Dar nu la asta ne gîndim. Vrem să eliminăm pe City, asta este cel mai important. Nu mă pot compara cu Aguero, jucăm pe posturi diferite”

Nu este momentul să vorbim despre oferte, sînt concentrat la meciul de mîine. Momentan, nu mă gîndesc să plec de la Steaua. Nu simt nici o presiune că port banderola de căpitan. Sînt fericit şi privilegiat că voi conduce Steaua din teren”, a spus Stanciu.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×