STEAUA-CITY. Lovitură înainte de meci! SURPRIZA lui Gigi Becali

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
16/08/2016, 00:07
STEAUA-CITY. Lovitură înainte de meci! SURPRIZA lui Gigi Becali

STEAUA-CITY. Veste foarte bună pentru jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf, înaintea dublei cu englezii, din play-off-ul Ligii Campionilor. Gigi le-a virat banii!

STEAUA-CITY. Gigi Becali le-a promis cîte 15.000 de euro fotbaliştilor pentru calificarea în Europa League, lucru care, de altfel, s-a şi realizat, odată cu eliminarea Spartei Praga. Gigi le-a spus jucătorilor că vor vedea banii după meciurile cu City şi cu Dinamo (sîmbătă), dar s-a răzgîndit.

Gigi Becali le-a alimentat cardurile vineri, tocmai pentru a le da un imbold înaintea dificilelor confruntări, dar şi pentru că patronului i-a plăcut atitudinea jucătorilor din ultima perioadă.

Steaua a disputat trei meciuri din cele patru ale noului campionat, toate cîştigate.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×