STEAUA-CITY. Guardiola a decis unde se antrenează la Bucureşti

UPDATE, ora 00:01 / Manchester City nu se va antrean nici pe Giuleşti, şi nici pe Ghencea! Pep Guardiola va conduce antrenamentul oficial de luni, ora 18:00, pe stadionul care va găzdui partida, Arena Naţională.

UPDATE / Oficialii celor de la Manchester City le-au cerut steliştilor să le găsească un stadion unde să facă două antrenamente, pe 16 august în dimineaţa meciului, dar şi a doua zi după duelul cu Steaua, pe 17 august. "Roş-albaştrii" au propus stadionul din Giuleşti, însă Guradiola nu este mulţumit şi a făcut o cerere ca echipa sa să se antreneze pe Stadionul din Ghencea.

************************************************************************************************************

STEAUA-CITY. Au mai rămas doar cîteva zile pînă pe 16 august cînd este programată partida tur dintre Steaua şi Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor.

STEAUA-CITY. Oficialii clubului englez le-au cerut “roş-albaştrilor” să pună la dispoziţia trupei lui Pep Guardiola un stadion pe care jucătorii să se poată antrena înaintea partidei.

STEAUA-CITY. Astfel că vicecampioana României va închiria stadionul “Valentin Stănescu” pe data de 16 şi 17 august. “Cei de la Steaua ne-au făcut o solicitare pentru două zile, vor închirierea stadionului pentru antrenamentele lui Manchester City, le-am răspuns pozitiv”, a spus Vali Caciureac, preşedintele CS Rapid.