STEAUA-CITY. Tiki-taka, două penalty-uri RATATE şi cinci bare!

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
17/08/2016, 00:01
STEAUA-CITY. Tiki-taka, două penalty-uri RATATE şi cinci bare!

STEAUA-CITY. Doar începutul meciului i-au dat fiori lui Pep şi speranţe lui Reghe. Atunci cînd Stanciu a plecat de la mijloc şi a şutat în stilu-i caracteristic, dar la o palmă de poartă. Apoi, totul s-a năruit!

City s-a ”urcat” rău de tot pe Steaua, a înscris dar a şi ratat cît pentru trei meciuri.

STEAUA-CITY. Aguero a fost eroul negativ în prima parte a meciului. Atacantul a ratat două penalty-uri, în minutele 8 şi 21. La primul, Niţă i-a ghicit colţul, la al doilea, a trimis în transversală. A înscris apoi de trei ori.

Manchester a trimis şi de cinci ori mingea în bară!

STEAUA-CITY. În urmă cu şapte ani, Luis Suarez rata două penalty-uri, tot în faţa unei echipe din România, FC Timişoara. Se întîmpla în grupele Europa League, în faţa lui Ajax. Olandezii au cîştigat atunci cu 2-1.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×