STEAUA-CITY. Gigi, debusolat: ”Umilinţă! Dumnezeu nu s-a băgat!”

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
17/08/2016, 00:04
STEAUA-CITY. Gigi, debusolat: ”Umilinţă! Dumnezeu nu s-a băgat!”

STEAUA-CITY. Gigi Becali a fost marcat de înfrîngerea fără drept de apel pe care a suferit-o echipa lui, dar mai ales după ce roş-albaştrii au fost umiliţi 90 de minute.

”Gen şoarecele cu pisica! Nu mai ai chef să faci nimic după un astfel de meci. Mie nu-mi place să fiu la coadă… dar trebuie să accept. Nu am ce face.

Miliardele… Fotbalul nu mai e ca înainte, acum joacă milioanele!

Ce să poţi face? Nu vezi cum plimbă ăia mingea? Te năucesc.

Niţă? Normal că din 20 de şuturi a apărat şi el 4-5.

De aia costă ăia 70 de milioane!”, a spus Gigi Becali.

Finanţatorul a mai spus că nu mai are nevoie de alţi fotbalişti la Steaua.

”Ce să mai ai nevoie de Ivan şi Alibec cînd iei 5-0? Gata! La valoarea lor nu ai cum să ajungi vreodată!  Mai bine mă las de fotbal decît să stau la coadă! E umilinţă!

Eu am spus de la început că nu putem să-i batem decît dacă vrea Dumnezeu. Şi Dumnezeu nu s-a băgat!”, a continuat Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×