STEAUA – CITY. Achim e optimist: “Ne putem califica! Vom da totul”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
13/08/2016, 21:24
STEAUA – CITY. Achim e optimist: “Ne putem califica! Vom da totul”

STEAUA – CITY. Vlad Achim a venit sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf în această vară şi a fost unul dintre cei mai buni jucători în debutul de sezon.

Iar evoluţiile i-au adus şi convocarea la echipa naţională, mijlocaşul afîndu-se în lotul lărgit anunţat de Christoph Daum pentru partida cu Muntenegru, prima din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia.

STEAUA – CITY. Achim este foarte fericit de faptul că se va afla printre “tricolori”, însă gîndul îi este numai la partida tur cu Manchester City, pe care Steaua îl va disputa, marţi, în play-off-ul Ligii Campionilor.

”După victoria cu Botoşani, moralul nostru este unul foarte bun. Evident că meciul cu Manchester City va fi unul foarte greu. Totuşi noi avem speranţe că ne putem califica. Le promitem suporterilor că vom da totul pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat Achim.

Ştirea MOMENTULUI

Accidentarea lui Dragoş Nedelcu e serioasă! E obligat să joace cu mască. Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×