STEAUA–CITY. Atac la CSA: "Sîntem indignaţi! Le-au dat totul pe tavă!"

STEAUA – CITY. Din cauza unui litigiu care durează de mai multe luni cu reprezentanţii CSA, gruparea roş-albastră a fost alungată din Ghencea şi, în prezent, este nevoită să se antreneze la Domneşti. Oficialii Stelei au încercat, în mai multe rînduri, să ajungă la un numitor comun cu Armata, însă fără rezultat.

STEAUA – CITY. Astfel că baza de antrenament din Ghencea a rămas închisă. Porţile complexului se vor deschide, însă, în această seară. Nu pentru Steaua, ci pentru Manchester City, care a închiriat stabilimentul pentru a se antrena cu ocazia partidei tur din play-off-ul Ligii Campionilor.

STEAUA – CITY. Situaţia l-a făcut pe Laurenţiu Reghecampf să explodeze. Tehnicianul nu înţelege cum o echipă din străinătate se poate antrena fără probleme în Ghencea, iar Steaua are interzis.

"Este foarte intersant. Sîntem obişnuiţi să dăm lucrurile de preţ unor străini. Mi se pare incredibil. Ok, sîntem deschişi să ajutăm echipele din străinătate. Dar mi se pare deplasat să laşi altă echipă să se antreneze acolo, iar Stelei să-i dai interzis. Sîntem indignaţi de ceea ce se întîmplă. Noi ne deplasăm zilnic la Domneşti şi vine o echipă din Anglia şi primeşte totul pe tavă. Mi se pare incredibil acest lucru, ca noi să nu putem folosi baza CSA", a spus Reghecampf.