Fotbal intern

STEAUA-CITY. Reghe, despre duelul cu Pep: “Meciul vieţii e cu Dinamo!”

STEAUA – CITY. Roş-albaştrii au efectuat, de la ora 11:00, un antrenament la baza de la Domneşti, iar de la ora 13:30, Laurenţiu Reghecampf va susţine conferinţa de presă de dinaintea...
15.08.2016 | 13:50
STEAUACITY Reghe despre duelul cu Pep Meciul vietii e cu Dinamo

STEAUA – CITY. Roş-albaştrii au efectuat, de la ora 11:00, un antrenament la baza de la Domneşti, iar de la ora 13:30, Laurenţiu Reghecampf va susţine conferinţa de presă de dinaintea partidei. Disputa tur dintre Steaua şi Manchester City se va disputa marţi, ora 21:45, pe Arena Naţională.

STEAUA – CITY. Rămîi pe www.fanatik.ro pentru a citi primul impresiile lui Reghecampf înaintea duelului cu Guardiola.

STANCIU, ANUNT IN DIRECT DESPRE MEGA OFERTA DE 8 MILIOANE DE EURO DE A PLECA DE LA STEAUA!

…despre partida cu City

“Nu cred că mai are rost să vorbim despre importanţa acestor două meciuri. Ne dorim enorm să ajunge din nou în grupe. În afara lui Pintilii, avem toţi jucătorii disponibili. Ne-am pregătit foarte bine. Nu avem nici un motiv să nu jucăm fotbal, să nu încercăm să facem un rezultat pozitiv şi să putem califica echipa în grupe. Chiar dacă întîlnim o echipă mare, chiar dacă întîlnim cel mai mare antrenor din lume, avem o şansă importantă să arătăm bine în cele două meciuri. Sînt încrezător că ne putem califica”

REGHE S-A DECIS! ASTA E ECHIPA PENTRU MARELE MECI CU CITY! CE SURPRIZA A PREGATIT!

…despre tactica pe care o va adopta

“Ne-am fi dorit să evităm pe City, dar trebuie să ne pregătim pentru ce ne aşteaptă. Respectăm City, dar şi noi avem o echipă puternică. Meciul începe de la 0-0, deci avem o şansă. Nu trebuie să vorbim despre avantaje şi dezavantaje. Depinde mult de forma jucătorilor din ziua respectivă. Există, clar, o diferenţă foarte mare între jucătorii celor două echipe. Dar eu am încredere în echipa mea. Vom încerca, din primul minut să atacăm, să marcăm goluri pentru că altfel nu putem trece de City dacă nu avem iniţiativă”

S-AU SUPLIMENTAT BILETELE PENTRU MAINE! ANUNTUL DE ULTIMA ORA AL STELEI! CAND SE SCOT LA VANZARE!

…despre şansele de calificare

“Pentru mine nu este meciul carierei. Vreau ca în fiecare an să ajungem în grupe. Vreau ca echipa să crească. Meciul vieţii mele va fi sîmbătă, cînd sper să batem Dinamo. Partida de mîine este una de calificare, sper ca de partea noastră să fie o diferenţă mare… Glumesc! Calificarea nu se va juca mîine. Se joacă în dublă manşă. Dacă vom reuşi să avem o diferenţă de un gol sau două, trebuie să fim mulţumiţi. Dar asta nu înseamnă că sîntem calificaţi. Orice rezultat se poate întoarce la acest nivel. Vorbim de o echipă cu jucători de zeci de milioane de euro. Sperăm la un rezultat pozitiv pentru noi”

…despre partida City – Sunderland

“Am văzut o echipă puternică, au atacat din primul minut. Le-am transmis jucătorilor ceea ce am văzut, ştiu ce au de făcut la partida de mîine seară”

…despre duelul Stanciu – Aguero

“Pe mine mă interesează ceea ce face Stanciu. Sper ca Aguero să nu aibă momente bune în meci. Sper ca Stanciu să joace precum în ultimele partide. Sînt sigur că va reuşi acest lucru. E un jucător tînăr, care mai are multe de învăţat în fotbal. Există o diferenţă mare între noi şi City”

…despre neconvocarea lui Tamaş la lotul echipei naţionale

“Pe Tamaş l-am rugat să fie liniştit. Nu cred că îl afectează neconvocarea la echipa naţională şi cred că, după prestaţiile avute, este cel mai în formă fundaş central pe care îl avem. Este răspunderea selecţionerului, eu trebuie doar să-i ofer jucători pentru fiecare meci de la naţională. Eu consider că un jucător trebuie convocat la echipa naţională atunci cînd are prestaţii bune. Nu cred că cel mai mult contează vîrsta sau altceva, dar asta este doar părerea mea, restul este treaba selecţionerului”

…despre suporteri

“Contează foarte mult prezenţa fanilor. Îmi doresc să am cît mai mulţi suporteri la fiecare meci. Dacă avem rezultate pozitive vom avea cît mai mulţi fani la stadion”