STEAUA – CITY. “Diferenţa a fost cam mare! Am încercat să jucăm fotbal!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
17/08/2016, 00:21
STEAUA – CITY. “Diferenţa a fost cam mare! Am încercat să jucăm fotbal!”

STEAUA – CITY. Adrian Popa susţine că rezultatul înregistrat pe tabelă a fost prea mare, însă a recunoscut superioritatea adversarului.

“Sîntem dezamăgiţi. Am pierdut la un scor foarte mare, dar s-a văzut cu cine am jucat. Totuşi diferenţa a fost cam mare. Noi am încercat să jucăm fotbal, să facem presing, să jucăm de la egal la egal, dar e greu cu asemenea adversari”, a spus Popa.

STEAUA – CITY. Mijlocaşul roş-albaştrilor a ţinut să-i ironizeze pe suporterii din “Ştefan cel Mare” pentru coregrafia care au realizat-o pe Arena Naţională.

“Dinamoviştii se pregătesc de Champions League de cînd s-a înfiinţat clubul. Măcar cu coregrafii să fie şi ei prezenţi”, a spus Popa.

Ştirea MOMENTULUI

Lotul convocat de Cosmin Contra pentru debutul României în Liga Naţiunilor. Cinci absenţe importante

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×