STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. “Doar Dinamo Bucureşti”! Cum s-au pozat trei fani ai vicecampioanei

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
17/08/2016, 14:35
STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. “Doar Dinamo Bucureşti”! Cum s-au pozat trei fani ai vicecampioanei GALERIE FOTO

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Coregrafia cu mesajul “Doar Dinamo Bucureşti”, de la partida Steaua – Manchester City, a devenit cunoscută în toată lumea.

Iar trei dintre suporterii grupării roş-albastre care se aflau la Tribuna a II-a, acolo unde a avut loc coregrafia, şi-au făcut un selfie care a devenit viral pe internet.

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Fanii Stelei erau îmbrăcaţi în veste alb-roşii şi au luat parte fără să ştie la o umilinţă istorică. Suporterii formaţiei din “Ştefan cel Mare” atît au aşteptat şi au început ironiile la adresa rivalilor.

“Foarte reuşit selfie-ul, bravo! Şi coregrafia a ieşit frumos” sau “Dinamo a cîştigat aseară încă 50.000 de suporteri“, au fost două dintre reacţiile fanilor alb-roşii.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×