Fotbal intern

STEAUA-CITY. Propunerea lui Pep: “Aş accepta să pierd la Bucureşti…”

STEAUA-CITY. Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a susţinut o conferinţă de presă la Arena Naţională, şi a vorbit despre importanţa partidei pe care "cetăţenii" o vor disputa în...
16.08.2016 | 00:06
STEAUACITY Propunerea lui Pep As accepta sa pierd la Bucuresti
ADVERTISEMENT

STEAUA-CITY. Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a susţinut o conferinţă de presă la Arena Naţională, şi a vorbit despre importanţa partidei pe care “cetăţenii” o vor disputa în faza play-off a Ligii Campionilor. Manşa tur se joacă marţi, de la ora 21:45, la Bucureşti.

STEAUA-CITY. despre întîlnirea cu Reghecampf în amicalul Al Hilal – Bayern Munchen: “Sigur că îmi amintesc de Reghecampf, nu am fost de multe ori în Arabia Saudită. Nu sînt aici să fiu cel mai bun antrenor al lumii, ci să îmi pregătesc echipa, să găsesc soluţii şi să ne calificăm. Respect mult ceea ce joacă Steaua, dar venim aici să marcăm. E important golul în deplasare”.

ADVERTISEMENT

despre trecerea lui Joe Hart pe banca de rezerve: “De cînd sînt eu manager la Manchester City, Joe Hart a avut un comportament exemplar, ceea ce înseamnă enorm pentru mine”.

STEAUA-CITY. despre întîlnirea cu Hagi şi Popescu: “A fost o plăcere să mă revăd cu Hagi şi Popescu. Am vorbit despre Academia Gheorghe Hagi, una dintre cele mai importante din lume. Am vorbit despre familii, despre vieţile noastre. Nimic despre Steaua”

ADVERTISEMENT

despre adaptarea filosofiei sale la fotbalul din Anglia: “Fotbalul nu este diferit în Anglia decît în alte campionate. Fiecare antrenor are filosofia lui despre fotbal, iar eu asta fac la antrenamente. Încerc să îi conving pe jucători că pot cîştiga meciuri cu stilul meu de fotbal. Prima ţintă este să încercăm să jucăm fotbal cît mai bine”.

despre lăsarea lui Yaya Toure în afara lotului: “Yaya Toure se antrenează foarte bine, dar am preferat să îl las acasă să continue pregătirile. Nu eram convins că va putea juca în acest meci. Îi respect cariera, are calităţi, dar sînt jocuri intense acum, prefer jucători mai tineri, într-o formă mai bună”

ADVERTISEMENT

STEAUA-CITY. despre transferul lui Claudio Bravo: “Nu pot să vorbesc despre transferuri şi jucători care nu sînt la club cu o zi înaintea meciului cu Steaua, cel mai important al sezonului pentru noi”

despre atractivitatea tiki-taka pentru noua generaţie: “Nu ştiu dacă tiki-taka îi atrage pe copii să se uite la fotbal. Ei trebuie să vină să joace fotbal, nu să se uite”.

ADVERTISEMENT

despre dubla Barcelona Wisla Cracovia, tot în play-off, cînd el era antrenorul catalanilor: “Ştiu că ultima dată cînd am jucat în play-off, ca antrenor al Barcelonei, am pierdut cu 1-0 meciul din deplasare. Dar am cîştigat cu 4-0 în retur. Aş accepta să pierdem mîine cu 1-0, dacă vom cîştiga în retur cu 4-0 şi ne calificăm”

STEAUA-CITY. John Stones, cel mai scump jucător transferat de Manchester City în această vară, a fost şi el prezent la conferinţa de presă şi a vorbit despre duelul cu Steaua.

STEAUA-CITY. “Am venit aici să mă lupt pentru poziţia mea de titular. Vreau să demonstrez ce pot face în meciuri şi la antrenamente. Nu primeşti în fiecare zi şansa de a fi ofertat de cel mai bun antrenor al lumii şi un mare club. Tratăm toţi jucătorii cu acelaşi respect, ne gîndim doar să cîştigăm meciul de mine, indiferent de formula aliniată de adversari. Antrenorul nostru ne prezintă calităţile şi defectele adversarilor, la fel şi în cazul lui Stanciu”, a spus Stones.

ADVERTISEMENT