STEAUA-CITY. FOTO. Starurile lui Pep, pregătire pe Arena Naţională

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
16/08/2016, 00:04
STEAUA-CITY. FOTO. Starurile lui Pep, pregătire pe Arena Naţională GALERIE FOTO

STEAUA-CITY. Au mai rămas puţin mai mult de 24 de ore pînă la partida dintre Steaua şi Manchester City, din faza play-off a Ligii Campionilor, iar englezii se pregătesc intens pentru a evita o surpriză pe Arena Naţională. De la ora 18:30, “cetăţenii” au avut antrenamentul oficial înaintea confruntării de mîine, ora 21:45.

STEAUA-CITY. Fotbaliştii lui City au fost încîntaţi de condiţiile de pe Arena Naţională, ca drept dovadă şi descrierea de la una din pozele publicate pe site-ul oficial: “Arena Naţională în toată splendoarea sa”.

VEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI DE LA ANTRENAMENTUL OFICIAL AL LUI MANCHESTER CITY

STEAUA-CITY. De asemenea, la Bucureşti să aterizeze primii fani ai lui Manchester City, care au început să posteze primele imagini din Capitala României. De asemenea, pe site-ul oficial al lui City, fanii primesc deja indicaţii despre cele mai interesante locuri de vizitat în Bucureşti.

VEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI CU SUGESTIILE DE CĂLĂTORIE OFERITE PE SITE-UL LUI MANCHESTER CITY

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×