STEAUA-CITY. Geniu sau arogant? Ce spune Guardiola despre meci

Oana Pascaru   
in Stiri sportive
15/08/2016, 00:04
STEAUA-CITY. Geniu sau arogant? Ce spune Guardiola despre meci

STEAUA-CITY. Pep Guardiola, antrenorul celor de la Manchester City, a declarat că pînă în acest moment nu a văzut niciun meci al jucătorilor “roş-albaştri” chiar dacă trupa pregătită de el joacă marţi împotriva lor.

“În mod normal, mă concentrez doar pe meciul care urmează. N-am văzut niciun meci al Stelei pînă acum. Pînă în acest moment a fost vorba doar despre Sunderland, Sunderland, Sunderland şi despre ce am avut de făcut. Începînd de mîine dimineaţă voi începe să mă gîndesc la ce urmează pentru echipă”, a spus Guardiola.

STEAUA-CITY. Echipa lui Guardiola a obţinut sîmbătă o victorie în faţa celor de la Sunderland, scor 2-1, meci ce face parte din prima etapă a noului sezon din Premier League.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×