STEAUA-CITY. Marele Pep, pus la zid. "De ce faci asta? E ruginit rău!"

STEAUA-CITY. Pep Guardiola, antrenorul celor de la Manchester City, a fost criticat dur de Basarab Panduru, din cauza unei declaraţii făcute în faţa reprezentanţilor mass-media.

Poţi să fii cel mai mare antrenor din lume, dar să vii la conferinţă să zici că jucăm cu «Di... Steaua Bucureşti», după 2 secunde, mi se pare destul de grav! OK, ai bani, ai trofee, dar să confunzi, lucrurile nu cred că sînt normale.

Cum nu cred că în ultimul timp Guardiola vrea să ne arate că inventează sau găseşte lucruri pe care nimeni nu le vede, că altfel nici nu pot să îmi imaginez cum îl scoţi pe Willy Caballero de la naftalină, care era ruginit de la atîta stat pe bancă acolo.

Cred că are 40 de ani spre 50, e ruginit rău de tot. Ai ajuns să-l scoţi doar pentru că ţie nu-ţi place de Joe Hart. Pînă la urmă încearcă să-şi aducă şi alt portar. E bătaie de joc să dai 45 de milioane pe Rui Patricio! Nu zic că nu e portar interesant, dar eu cel puţin, nu sînt în locul lor să mi se pară bani de seminţe”, a declarat Panduru.

Partida dintre Steaua şi Manchester City este programată marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.