STEAUA-CITY. Record INCREDIBIL: meciul se transmite în 97 de ţări!

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
16/08/2016, 00:05
STEAUA-CITY. Record INCREDIBIL: meciul se transmite în 97 de ţări! GALERIE FOTO

STEAUA-CITY. Interes uriaş în întreaga lume pentru partida dintre Steaua şi Manchester City, care se va disputa marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Întreaga lume aşteaptă cu sufletul la gură confruntarea din faza play-off a Ligii Campionilor, care va reprezenta şi debutul lui Guardiola în cupele europene pentru City. Cifrele vorbesc clar despre acest lucru.

STEAUA-CITY. Manchester City a publicat pe site-ul oficial o listă a posturilor TV care vor transmite confruntarea dintre Steaua şi formaţia clasată pe locul patru anul trecut în Premier League. În afara României, super disputa de pe Arena Naţională va fi transmisă în alte nu mai puţin de 96 de ţări din întreaga lume! Iată lista completă:

STEAUA-CITY. DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA LISTA POSTURILOR DIN ÎNTREAGA LUME CARE TRANSMIT STEAUA – CITY

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 2-0! Vezi meciul Live Online. Trupa lui Sarri face show

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×