STEAUA – CITY. Marica trage un semnal de alarmă: “Fotbalul moare! Trebuie o schimbare”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
16/08/2016, 23:46
STEAUA – CITY. Marica trage un semnal de alarmă: “Fotbalul moare! Trebuie o schimbare”

STEAUA – CITY. Ciprian Marica, fostul atacant al roş-albaştrilor, nu s-a arătat surprins de rezultatul înregistrat pe tabelă şi a precizat că este nevoie, urgent de o schimbare în fotbalul românesc.

“Valoarea s-a văzut în această seară. Să ne comparăm cu cei de teapa noastră. Trebuie să înţelegem că nivelul nostru este altul. Este greu să mai sperăm la grupele Ligii Campionilor. Fotbalul nostru este în declin, sînt multe probleme. Avem nevoie de o schimbare în fotbalul românesc. Şi aici nu mă refer doar la Steaua. Sportul românesc moare!”, a spus Marica.

STEAUA – CITY. În manşa tur, disputată pe Arena Naţională, roş-albaştrii au fost umiliţi, scor 0-5, de trupa pregătită de Pep Guardiola.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×