STEAUA-CITY. Mesajul lui Hagi pentru stelişti! ”Aveţi un lucru important!”

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
15/08/2016, 18:09
STEAUA-CITY. Mesajul lui Hagi pentru stelişti! ”Aveţi un lucru important!”

Gică Hagi ştie unde stă mai prost echipa engleză şi îi îndeamnă pe fotbaliştii lui Reghecampf să abordeze meciul cu încredere.

“Sînt lucruri pe care nu poţi să le cumperi de azi pe mîine, iar Steaua are un lucru important, în ultimii ani joacă în Europa, ştie să joace genul acesta de meciuri, au experienţă jucătorii, e greu, dar nimic nu e imposibil”, a spus Gică Hagi, managerul Viitorului.

“Va fi foarte greu, pentru că City are un antrenor foarte bun, care ştie să pregătească meciurile foarte bine şi n-o să fie uşor. Au valoare, jucătorii şi antrenorul”, a fost mesajul lui Hagi.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×