STEAUA-CITY. Mesajul lui Keşeru pentru elevii lui Reghe: “Sînt cu gîndul alături de toţi băieţii!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
16/08/2016, 16:17
STEAUA-CITY. Mesajul lui Keşeru pentru elevii lui Reghe: “Sînt cu gîndul alături de toţi băieţii!”

STEAUA-CITY. Claudiu Keşeru şi-a postat pe contul său de socializare un mesaj de încurajare pentru elevii lui Reghecampf, înaintea partidei cu Manchester City.

“Astăzi sînt cu gîndul alături de FC Steaua Bucureşti şi de toţi băietii de acolo. Să-i faceţi pe suporteri să viseze, să creadă că nimic nu e imposibil, să vibraţi împreună cu ei încît să tremure stadionul, aşa cum s-a întîmplat de atîtea ori şi sînt sigur că se va mai întîmpla şi în viitor.

Iar tu, Nicolae Stanciu, să joci aşa cum ştii, fără presiune, fără greutatea echipei pe umeri, chiar dacă toţi aşteaptă să faci lucruri mari pe teren. Baftă, Nicu! Hai, Steaua!”, a scris Keşeru pe Facebook.

STEAUA-CITY. Meciul dintre “roş-albaştri” şi Manchester City este programat marţi, de la ora 21.45, pe Naţional Arena.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×