STEAUA-CITY. Mesajul lui Lăcătuş pentru elevii lui Reghe: “Trebuie să încerce să scoată cît mai mult!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
16/08/2016, 15:16
STEAUA-CITY. Mesajul lui Lăcătuş pentru elevii lui Reghe: “Trebuie să încerce să scoată cît mai mult!”

STEAUA-CITY. Marius Lăcătuş, fostul antrenor al echipei “roş-albastre”, a declarat că trupa lui Reghecampf poate obţine un rezultat favorabil, în partida de marţi seară, în faţa elevilor pregătiţi de Pep Guardiola.

“Este greu cînd întîlneşti o echipă de talia lui Manchester City, chiar dacă nu au rezultate internaţionale. Nu o să spun niciodată despre nicio echipă din România că nu are nicio şansă. Trebuie să încerce să scoată cît mai mult. Vor merge în grupele Europa League, nu au nimic de pierdut şi trebuie doar să iasă în evidenţă. Să fie încrezători şi să joace la potenţialul maxim. Dacă se poate să termine jocul fără gol primit, ar fi perfect.

Orice echipă are puncte slabe. În primul rînd, nu prea au meciuri oficiale. În al doilea rînd, oricît de valoros ar fi Guardiola, nu cred că jucătorii vor putea pune în practică absolut toate lucrurile pe care le transmite Pep Guardiola. Îmi doresc ca Steaua să nu primească gol. Dacă vor reuşi să marcheze, foarte bine. Dacă nu, măcar să nu primească gol”, a declarat Lăcătuş.

STEAUA-CITY. Lăcătuş nu a evitat să vorbească nici despre ofertele pe care Nicuşor Stanciu le-a primit de la mai multe echipe din străinătate: “Nicuşor Stanciu nu cred că depinde doar de această dublă. Eu cred că niciun club puternic din Europa nu va transfera un jucător după doar două jocurui. Probabil că va fi monitorizat în continuare. După această campanie europeană, care sper să fie cît mai lungă, ne vom lămuri dacă Stanciu va juca la o echipă tare din Europa”.

Partida dintre Steaua şi Manchester City este marţi, pe Naţional Arena, de la ora 21.45.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×