STEAUA-CITY. Mircea Lucescu a dezvăluit cum poate Reghe să îl bată pe Guardiola

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
16/08/2016, 11:15
STEAUA-CITY. Mircea Lucescu a dezvăluit cum poate Reghe să îl bată pe Guardiola

STEAUA-CITY. Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Zenit, a declarat că trupa pregătită de Laurenţiu Reghecampf nu o să aibă o partidă uşoară, marţi, cu elevii lui Pep Guardiola.

“Sînt convins că Guardiola n-a avut timp să-şi pună la punct jocul. Nu putem compara calitatea jucătorilor lui City cu cei ai Stelei. Guardiola cere foarte mult de la echipele unde se duce. Steaua trebuie să fie atentă că jocul lui Guardiola se desfăşoară pe ambele părţi ale terenului.

Trebuie să aibă mare grijă. El adoarme adversarul cu pase. Jocul lui începe din spate. Cînd era la Bayern, trebuia să ai mare grijă la Lewandowski cînd ajungea mingea la el”, a spus Lucescu.

STEAUA-CITY. Partida dintre Steaua – Manchester City este programată marţi, de la ora 21.45 pe Naţional Arena.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×