STEAUA-CITY. Momente de panică! Delegaţia engleză, EVACUATĂ!

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
16/08/2016, 00:01
STEAUA-CITY. Momente de panică! Delegaţia engleză, EVACUATĂ!

STEAUA – CITY. Emoţii mari pentru conducerea clubului, sponsorii şi jurnaliştii englezi care urmau să asiste la partida de pe Arena Naţională.

Aceştia au fost evacuaţi din avionul Carpatair care ar fi trebuit să-i deplaseze la Bucureşti, după ce cabina aeronavei s-a umplut de fum.

STEAUA – CITY. Daily Mirror anunţă că incidentul a avut loc, luni, în timp ce aeronava rula către pista aeroportului din Manchester, la ora locală 11:00. Nu mai puţin de 49 de persoane se aflau la bord.

STEAUA – CITY. Cînd a sesizat prezenţa fumului în cabină, căpitanul le-a cerut pasagerului să părăsească, de urgenţă, avionul. Imediat, trei autospeciale de pompieri au ajuns la aeroport. De vină pare să fi fost o defecţiune a sistemului de aer condiţionat.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×