STEAUA – CITY. Muniru este super optimist: “Nu banii contează acum!”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
16/08/2016, 00:02
STEAUA – CITY. Muniru este super optimist: “Nu banii contează acum!”

STEAUA – CITY. Sulley Muniru, mijlocaşul roş-albaştrilor, arde de nerăbdare să se înfrunte cu vedetele “cetăţenilor”.

Ghanezul este optimist în privinţa partidei şi consideră că un rezultat bun poate fi obţinut cu calm şi concentrare.

“Este cel mai mare meci în care joc aşa că nu mai am răbdare, abia aştept. În fotbal nu cred că este vorba despre bani, dacă vedeţi, Leicester a cîştigat Premiership, aşa că trebuie să facem ceea ce avem de făcut, să ne ascultăm antrenorul, să facem ceea ce ne cere şi apoi la finalul jocului vom vedea rezultatul.

Văzînd felul în care a jucat Sunderland, dacă vom juca şi noi la fel, dacă vom juca calm, apoi ne vom concentra, cred că vom putea avea un joc bun”, a spus Muniru.

STEAUA – CITY. Partida tur se va disputa marţi, ora 21:45, pe Arena Naţională, cu casa închisă. Peste 50.000 de spectatori sînt aşteptaţi la meciul tur din play-off-ul Ligii Campionilor.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×