STEAUA-CITY. Niţă a început DERBY-UL: “Le urez să ajungă şi ei în Champions League, dar pînă atunci vedem noi sîmbătă”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
17/08/2016, 00:16
STEAUA-CITY. Niţă a început DERBY-UL: “Le urez să ajungă şi ei în Champions League, dar pînă atunci vedem noi sîmbătă”

STEAUA-CITY. Florin Niţă a fost dezamăgit la finalul partidei, a încercat să pară optimist pentru viitor, dar nu a ezitat să trimită un atac şi în direcţia rivalului tradiţional Dinamo, apropo de umilinţa pe care PCH le-a făcut-o roş-albaştrilor.

“Rămîn doar cu experienţa după acest meci cu City. Cu ce să rămîn după ce iau 5 goluri? Sper să eliminăm greşelile care le-am făcut şi să nu le mai facem în partidele viitoare.

Despre adversarii noştri? Sînt jucători de clasă, jucători de echipă naţională şi s-a văzut acest lucru la fiecare fază.

Mergem în Anglia să facem un meci bun, de ce nu chiar să înscriem. Pînă atunci ne gîndim doar la meciul cu Dinamo.

Apropo de acea coregrafie, e clar că a fost mîna celor de la Dinamo. Se bucură şi ei pe spatele nostru. Ca să fiu rău, le urez măcar să ajungă şi ei în Champions League, dar pînă atunci o să vedem sîmbătă, pe teren, cine e mai bun“, a declarat Niţă, cel mai bun jucător al Stelei în eşecul 0-5 cu Man. City.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×