Steaua-City, în play-off. Reghe, BUCUROS după tragerea la sorţi!

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
05/08/2016, 13:50
Steaua-City, în play-off. Reghe, BUCUROS după tragerea la sorţi!

Steaua-City. Laurenţiu Reghecampf dorea Ajax sau FC Poto în play-off-ul Ligii Campionilor. Din nefericire, Steaua a prins cel mai greu adversar posibil: Manchester City. Totuşi, tehnicianul stelist este încrezător în puterile elevilor săi şi precizează că aceştia vor fi extrem de determinaţi în ”dubla” cu gruparea din Premier League.

Steaua-City.”Am avut să tragem cea mai bună echipă din cele 5. Mi-aş fi dorit Ajax sau Porto. Trebuie să ne jucăm şansa. Poate avem norocul ca ei să nu prindă o zi bună, fiind la început de sezon. Am motive de bucurie că am avut această tragere. Pentru jucătorii mei este o mîndrie să joace cu un asemenea adversar. Vor fi determinaţi. Sper ca Arena Naţională să fie plină. Înainte de această dublă nu avem nici o şansă, însă poate vom reuşi să ne calificăm. Nu ştim niciodată”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×