STEAUA-CITY. Gigi: "Dumnezeu ne califică!" Reghe, primă URIAŞĂ!

STEAUA. Gigi Becali a asistat astăzi la partida dintre FC Voluntari şi FC Botoşani, scor 4-2, iar înainte de startul meciului s-a intersectat cu Laurenţiu Reghecampf.

"Dacă trece de Manchester City, Reghecampf va încasa o primă de 1.215.000 de euro", a fost anunţul lui Becali, la care antrenorul Stelei a avut o completare haioasă, acceptată, de asemenea, de Becali: "Să nu uiţi de diurnă!".

STEAUA. Gigi Becali a vorbit după tragerea la sorţi din play-off-ul Ligii Campionilor. Patronul "roş-albaştrilor" spune că doar o minune ar putea face ca Steaua să elimine Manchester City:

"Nu ne poate califica decît Dumnezeu, atît! Cu ei nu poţi, degeaba spui că ai încredere şi facem ca să ne încurajăm. Acum doar rugăciunea, atît. Sînt prea puternici, ca să putem. Dumnezeu ca să demonstreze puterea lui şi să facă o minune.

Emoţii nu vom avea, atunci cînd joci cu o echipă ca Manchester nu mai ai de ce. Cu orice echipă aş fi căzut, ba ziceam că n-a început campionatul şi noi jucăm şi avem relaţii. Dacă am căzut cu ăştia nu mai găsesc niciun motiv, doar atît spun: minune de la Dumnezeu! Să ne bucurăm de fotbal!

Avem Pintilii, Achim, care e bun, îi avem pe ăia trei care marchează gol la orice echipă din lumea asta şi pe Golubovic, care se bate acolo, săracul. Avem cinci jucători care sînt valoroşi, mijlocaşii şi închizătorii, ei pot face faţă la orice nivel şi pot crea surprize. Dacă batem noi cu 1-0 aici, după aia cred şi eu în calificare. O să vedem primul meci, apoi am emoţii la calificare", a spus Gigi Becali.