STEAUA – CITY. Pronosticul surprinzător al lui Dorin Goian

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
14/08/2016, 11:08
STEAUA – CITY. Pronosticul surprinzător al lui Dorin Goian

STEAUA – CITY. Dorin Goian, semifinalist al Cupei UEFA cu Steaua, a declarat că trupa pregătită de Reghecampf are şanse mari să obţină o victorie în faţa celor de la Manchester City.

STEAUA – CITY.  Partidă ce face parte din play-off-ul Ligii Campionilor este programată marţi, de la ora 21.45 pe “Arena Naţională”.

“Cred că City pleacă cu un mic avantaj, 60% pentru Manchester city si 40% Steaua. Dar se poate întîmpla orice. Steaua, dacă prinde o zi bună, cred că poate să încurce orice mare echipă din Europa. Steaua, prin prisma lotului şi a rezultatelor, nu va avea probleme anul acesta”, a precizat Goian.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×