STEAUA – CITY. Stanciu atacă Dinamo: “I-au ajuns FRUSTRĂRILE”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
17/08/2016, 00:09
STEAUA – CITY. Stanciu atacă Dinamo: “I-au ajuns FRUSTRĂRILE”

STEAUA – CITY. Nicuşor Stanciu regretă greşelile făcute pe durata partidei, însă este mulţumit de faptul că echipa s-a calificat în grupele Ligii Europa.

Asta este diferenţa de valoare. City a meritat victoria. Au fost mult prea buni pentru noi. Nu ne rămîne decît să ne concentrăm asupra meciului cu Dinamo. Nu mai avem şanse de calificare. Ne cerem scuze fanilor pentru evoluţia pe care am avut-o. Obiectivul nostru era calificarea în Liga Europa, l-am îndeplinit, acum aşteptăm să ne aflăm adversarele din grupă.

Dacă ne-am fi băgat cu fundu-n poartă era degeaba, ar fi venit peste noi. Am încercat să jucăm, să respectăm ce ne-a spus antrenorul. Niţă a făcut un meci foarte bun, şi-a demonstrat valoarea. Am făcut greşeli cu City! Nu ai voie la un asemenea nivel, practic ne-am bătut singuri. Domnul Becali decide dacă mă va vinde. Mai este din perioada de transferuri”, a spus Stanciu.

STEAUA – CITY. Mijlocaşul susţine că suporterii lui Dinamo sînt frustraţi şi din acest motiv au făcut coregrafia de la Tribuna 2.

Nu ai voie să faci cadouri pentru că o echipă mare te taxează imediat. Cei de la Dinamo au apelat la un asemenea gest pentru că, probabil, frustrările şi-au spus cuvîntul. Nu au mai cîştigat campionatul de foarte mult timp şi apelează la astfel de lucruri. Ce revanşă să ne luăm faţă de ei? Ne-au bătut o singură dată în şase ani. Noi am cîştigat trofee, ei nimic. Lăsaţi-mă cu Dinamo, nu avem ce revanşă să ne luăm faţă de ei”, a spus Stanciu.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×