STEAUA – CITY. Tamaş e sincer: “Nu am văzut mingea! Ne-au OMORÎT!”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
17/08/2016, 00:06
STEAUA – CITY. Tamaş e sincer: “Nu am văzut mingea! Ne-au OMORÎT!”

STEAUA – CITY. Gabi Tamaş este dezamăgit de rezultatul înregistrat pe tabelă şi susţine că diferenţa de scor putea fi mult mai mare. Fundaşul a rămas impresionat de jocul practicat de elevii lui Pep Guardiola.

„Este un scor de coşmar, puteam lua şi şapte, bine că au ratat două penalty-uri. Asta este diferenţa între cele două campionate. Ei valorează zeci de milioane, noi unul. Cred că ne-a pus cineva plumb în ghete în această seară. Nu am reuşit să-i închidem. Nu prea am văzut mingea, bine că a mai văzut-o Niţă la unele faze. Ne-au omorît, pe româneşte! Golubovic nu mai vedea, din cauza asta a fost înlocuit. Mulţumim fanilor, ne pare rău că i-am dezamăgit.

Nu am văzut coregrafia, mi s-a spus ceva, nu mă interesează. Eu am fost concentrat la meci. Sper să nu-i dezamăgim pe fani cu Dinamo. Mergem la Manchester să ne jucăm şansa, deşi nu mai avem şanse. Înfrîngerea e ruşinoasă, dar mergem mai departe. Ştergem cu buretele. Nu a jucat Aguero singur. Dacă ne dribla pe toţi şi marca, era altceva, dar au jucat bine toţi, nu doar Aguero”, a spus Tamaş.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×