STEAUA – CITY. Tamaş nu se teme: “N-au mai multe picioare sau mîini”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
15/08/2016, 00:02
STEAUA – CITY. Tamaş nu se teme: “N-au mai multe picioare sau mîini”

STEAUA – CITY. Gabi Tamaş este optimist că roş-albaştrii pot produce surpriza în play-off-ul Ligii Campionilor. Fundaşul vrea ca Steaua să-şi demonstreze valoarea şi să evolueze fără frică împotriva lui Manchester City.

“Putem spune că este un examen pentru fotbalul românesc. De cînd am venit în ţară am văzut că fotbalul românesc este în decădere. Toate echipele care au fost în Europa s-au cam întors cu coada între picioare, în afară de Steaua. Celelalte echipe nu ştiu ce se întâmplă cu ele, dar nu este bine pt fotbalul românesc.

Eu glumeam puţin că mi-aş dori să jucăm cu Manchester City. Ce să facem, am picat cu ei, acum trebuie să mergem să jucăm fotbal. Pînă la urma urmei n-au mai multe picioare sau mai multe mîini. Va fi greu ţinînd cont că lotul lor valorează cred că de cinci ori cît al nostru, dar în fotbal se poate întîmpla orice.

Trebuie să demnstrăm că merităm să jucăm la asemenea nivel. Noi trebuie să mergem să jucăm fără frică, să arătăm că avem valoare.

Au jucători foarte buni, foarte talentaţi, scumpi, de asta şi afară diferenţa o fac jucătorii care fac diferenţa unu contra unu. De asta costă unul 100 de milioane şi unul 3 milioane că poate să ia mingea şi oricînd cînd nu te aştepţi driblează 2-3 jucători şi dau go. Noi ne bazăm foarte mult pe valoarea echipei per ansamblu, adică sîntem o echipă foarte bine clădită”, a spus Tamaş.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×