STEAUA-CITY. Veste bună de la UEFA: vine talismanul românilor

Oana Pascaru   
in Stiri sportive
16/08/2016, 00:00
STEAUA-CITY. Veste bună de la UEFA: vine talismanul românilor

STEAUA-CITY. Reprezentanţii UEFA au anunţat cine arbitrează partida dintre Steaua şi Manchester City.

STEAUA-CITY. Italianul Daniele Orsato va fi la centru iar la tuşe vor fi Riccardo Di Fiore şi Lorenzo Manganelii. Totodată, Carmine Russo şi Paolo Mazzoleni vor fi arbitri adiţionali.

STEAUA-CITY. Orsato are un palmares impresionant din punct de vedere profesional pentru că este arbitru internaţional din 2010. Datorită performaţelor sale, italianul este văzut de cei din jur ca fiind unul dintre cei mai buni arbitri.

Italianul, în vîrstă de 40 de ani, le-a purtat noroc românilor. În 2012 Orsato a condus la centru senzaţionala victoria a CFR-ului, scor 1-0, izbîndă obţinută în faţa lui Manchester United, nimeni alta decît rivala de moarte a adversarei Stelei de marţi, Manchester City.

STEAUA-CITY. Meciul dintre Steaua şi Manchester City are loc pe “Arena Naţională”, marţi, de la ora 21.45.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×