Carousel hot news

STEAUA. Titularul care se dă la GIGI: “Cine se pricepe îşi dă seama”

STEAUA. Revenit la obiceiurile dinainte de a intra la închisoare, Gigi Becali nu-şi menajează jucătorii, mai ale scă nici aceştia nu-i prea dau motive de bucurie în ultimul timp. Portarul...
Autor: Silviu Ghering | 19.08.2015 | 14:53

STEAUA. Revenit la obiceiurile dinainte de a intra la închisoare, Gigi Becali nu-şi menajează jucătorii, mai ale scă nici aceştia nu-i prea dau motive de bucurie în ultimul timp. Portarul Valentin Cojocaru a fost un “client” permanent al criticilor patronului în săptămînile din urmă.

STEAUA. “Se crede Maradona al portarilor, se crede Messi. Crede că face fotbal şi prezentare de modă. Nu poate fi cel mai bun portar aşa. Stăncioiu e de şapte ori mai bun decît Cojocaru”, îl desfiinţa Gigi Becali după prestaţia lui Cojocaru cu ASA Tîrgu Mureş (1-1), cînd portarul a luat un gol printre picioare la colţul scurt.

“Nu bag în seamă criticile!

STEAUA. “Inculpatul” Valentin Cojocaru (19 ani) a comentat înainte de meciul cu Rosenborg şi criticile pe care Gigi Becali le-a făcut la adresa sa. Extrem de relaxat, dar şi conştient de presiunea la care este supus în ultima perioadă, căpitanul naţionalei Under 21 a mărturisit că nu bagă în seamă criticile şi  încearcă să se concentreze doar la antrenamente şi la jocurile viitoare.

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo, scandal SEXUAL cu o minoră de 16 ani! Ce a vrut sa ii faca! Fata a facut TOTUL public! Pustoaica ARATA DEMENTIAL!!!

STEAUA. “Încerc să nu bag în seamă criticile. M-am antrenat foarte bine şi am evoluat la un nivel bun, zic eu, în ultimul timp. Fiecare e liber să spună ce vrea. Cine se pricepe şi e în fenomen îşi dă seama de nivelul evoluţiilor mele”, a spus Valentin Cojocaru la o televiziune de sport.

CUTREMUR în lumea mondenă!!! Două SUPER VEDETE, prinse în FLAGRANT in timp ce faceau SEX IN APA!!! Galerie FOTO. Imaginile EXPLICITE!!!

“Mă voi gîndi pe viitor doar la antrenamente şi la meciurile următoare. În linişte putem să facem lucruri bune sub conducerea lui Mirel Rădoi”, a mai declarat portarul stelist.

“Rădoi ar trebui să fie mult mai respectat”

STEAUA. Tînărul portar a vorbit şi despre cei care i-au cerut în timpul, dar şi la finalul partidei cu ASA Tîrgu Mureş demisia lui Mirel Rădoi.

STEAUA. “Toată lumea ştie cît de mult bine a făcut Mirel Rădoi pentru acest club. M-a durut cînd am auzit în timpul jocului ce i s-a strigat, mai ales că eu cred că dînsul trebuie respectat mult mai mult”, a spus internaţionalul Under 21

FOTO! Cum arată ORGASMUL la femei! Totul a fost FILMAT si monitorizat!

VEZI SUS ÎN GALERIE FOTO CELE MAI SPECTACULOASE POZE CU VALENTIN COJOCARU LA STEAUA

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE