STEAUA. Cojocaru i-a luat faţa lui Arla. Vezi motivul!

Daniel Vlad   
în Casa Pariurilor Liga 1
05/12/2014, 11:59
STEAUA. Cojocaru i-a luat faţa lui Arla. Vezi motivul! GALERIE FOTO

STEAUA. Valentin Cojocaru, deşi nu a avut mult de lucru în meciul cu CSU Craiova, a dat singuranţă echipei sale în urma intervenţiilor pe care le-a avut în partida din Bănie. Surse din anturajul echipei din Ghencea au dezvăluit pentru FANATIK.RO că tînărul portar a fost întrodus în acest meci deoarece, chiar dacă are 19 ani, Costel Gâlcă consideră că este mult mai bun ca Arlauskis la loviturile de departajare, acolo unde s-ar fi putut ajunge în partida de aseară.

STEAUA. Căpitanul UNDER 19, Valentin Cojocaru, a aflat doar cu trei ore înainte de jocul din Bănie că va fi titular cu CS U. Deşi toată lumea se aştepta ca în partida din sferturile Cupei României împotriva oltenilor să apere Arlauskis, tînărul goalkeeper a fost luat prin surprindere de Costel Gâlcă. Chiar dacă pînă acum aparase în toate meciurile din fazele acestei competiţii, dar şi în cel din Cupa Ligii, el nu se aştepta să evolueze în disputa de pe “Ion Oblemenco”. “Alex, în meciul cu CS U intri titular“, a fost anunţul făcut antrenorul principal al campionilor către elevul său.

Recomandarea lui Preda, decisivă: “E mai bun la 11 metri”

STEAUA. Argumentul care a contat decisiv în alegerea lui Costel Gâlcă a venit din partea secundului Fane Preda. “Costele, riscăm să ajungem la 11 metri cu oltenii. În această competiţie ai jucat pînă acum doar cu Cojocaru. Îţi recomand să mergi în continuare pe mîna lui, mai ales că puştiul ăsta e mai bun ca Arla la loviturile de la 11 metri. Oricum trebuie să începem să îl pregătim şi pentru titularizare, mai ales că portarul nostru numărul unu e aproape ca şi plecat“, i-a transmis Preda lui Gâlcă.

stefan-preda

Cojocaru a apărat 3 lovituri de la 11 metri cu Dinamo

STEAUA. Valentin Cojocaru şi-a demonstrat calităţile sale faţă de loviturile de la 11 metri încă de pe vremea junioratului, nu doar la antrenamentele campionilor. Astfel, în urmă cu doi ani, căpitanul Under 19 a parat 3 lovituri de la 11 metri din patru execuţii într-un meci cu Dinamo. Totodată, surse din anturajul campionilor ne-au dezvăluit că tînărul portar cîştigă mereu în faţa lui Arlauskis seriile de penaltyuri atunci cînd steliştii le exersează la şedinţele de pregătire.

570738-vlb8583

3 mecuri a  apărat în acest sezon Cojocaru în Cupa României pentru Steaua

3 selecţii are Cojocaru la naţionala UNDER 19

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Închide ×