Fotbal intern

VIDEO. Jucătorii lui Reghe s-au CHINUIT, dar Hamroun i-a SALVAT

 VIDEO SURSA 1...
17.07.2016 | 23:59
VIDEO Jucatorii lui Reghe sau CHINUIT dar Hamroun ia SALVAT
ADVERTISEMENT

 VIDEO SURSA 1

VIDEO SURSA 2

Steaua a reuşit să se impună în faţa Concordiei Chiajna, scor 2-1, în finala Cupei Ligii. “Roş-albaştrii” nu au avut un meci uşor cu ilfovenii lui Emil Săndoi. Momcilovic şi Hamroun au înscris pentru trupa lui Laurenţiu Reghecampf, iar Pena pentru Concordia.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Min. 115. Finalul partidei.

Min. 115. Cristescu îl loveşte pe Niţă, iar de aici a început o bătaie generală între jucătorii celor două formaţii.

ADVERTISEMENT

Min 110. GOL STEAUA. Hamroun înscrie cu o scăriţă şi îi duce pe stelişti în avantaj.

Min. 109. Cartonaş galben pentru Bălgrădean pentru proteste.

Min. 109. Serediuc îl loveşte pe Muniru, iar jucătorul Stelei cade în careu. Arbitrul arată lovitură de la 11 metri.

Min. 106. A început a doua repriză de prelungiri.

Min. 105. Pauză.

Min. 105. Hamroun este şi el avertizat.

Min. 101. Iese Stanciu, intră Muniru.

Min. 100. Mamele vede cartonaşul galben după o obstrucţie asupra lui Popa.

Min. 98. Golubovic primeşte cartonaşul galben pentru simulare.

Min. 96. Tincu este aproape de a-şi da autogol, după ce deviază în corner şutul lui Aganovic.

Min. 94. Hamroun trimite în careul lui Bălgrădean, iar Enache a şutat puternic pe lîngă poarta Concordiei.

ADVERTISEMENT

Min. 91. A început prima repriză de prelungiri.

Min. 90+3. Cele două formaţii au terminat la egalitate timpul regulamentar şi se intră în prelungiri. Urmează două reprize a cîte 15 minute, iar dacă scorul va rămîne la fel, atunci se va trece la loviturile de departajare.

Min. 90. Partida a fost prelungită cu 3 minute.

Min. 90: Aganovic primeşte cartonaşul galben.

Min. 88: GOL CONCORDIA. Melinte centrează bine în careul lui Niţă, Pena loveşte balonul cu capul, iar Niţă nu a avut nici o şansă.

ADVERTISEMENT

Min. 85: Neluţ Roşu a primit cartonaşul galben.

Min. 83: Iese Feussi, intră Constantinescu.

Min. 78. Iese Madeira, intră Răsdan.

Min. 78. Golubovic şutează din întoarcere, dar balonul nimereşte bara. Bălgrădean nu a avut nici o reacţie.

Min. 75: Neluţ Roşu îi pasează cu exteriorul lui Cristescu, dar acesta trimite puţin pe lîngă poarta lui Niţă.

ADVERTISEMENT

Min. 70: Iese Grădinaru, intră Serediuc.

Min. 67: Madeira primeşte cartonaşul galben.

Min. 63: Cartonaş galben pentru Enache.

Min. 61: GOL STEAUA. Momcilovic deschide scorul cu un şut din interiorul careului de la 6 metri. Golubovic a trimis cu capul spre poarta lui Bălgrădean, goalkeeper-ul Concordiei a respins balonul greşit şi nu a avut nici o ocazie.

Min. 57: A ieşit Bourceanu, intră Aganovic.

Min. 49: Viececampionii au prima ocazie a reprizei secunde. Golubovic a trimis cu capul, de la marginea careului, dar balonul trece peste poartă.

Min. 46: A intrat Golubovic, a ieşitu Tudorie.

Min. 46: A început a doua repriză.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză!

Min. 44: Cristescu trage în bară

Min. 43: Cristescu a tras peste poartă, din marginea careului

Min. 36: Tudorie este aproape de a înscrie, dar ajunge tîrziu la centrare

Min. 22: Pena pătrunde în careu, încearcă preluarea pe lîngă Tamaş, fundaşul stelist cîştigă duelul, dar ilfovenii cer penalty, pentru henţ.

Concordia practică un joc de aşteptare, Steaua nu găseşte spaţiile spre poartă.

Min. 1: A început partida!

––––––––––––––-

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPEI LIGII. Laurenţiu Reghecampf a decis să trimită în teren cea mai bună formulă de joc pe care o avea la dispoziţie după plecările lui Varela şi Chipciu., dar şi după accidentarea lui Pintilii.

FANATIK.RO vă prezintă în EXCLUSIVITATE echipa roş-albaştrilor.

STEAUA: Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovici – Achim, Bourceanu – Popa, Stanciu, Hamroun – Tudorie

REZERVE: Cojocaru – Simion, Sulley, Golubovic, Vilceanu, Aganovic, Dan Popescu

CONCORDIA: Bălgrădean – Tincu, Mamele, Melinte – Feussi, Madeira, Grădinaru, Roşu, Bucurică – Pena, Cristescu

Rezerve: Iacob – Bărboianu, Serediuc, Constantinescu, Cristea, Albu, Rasdan

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPEI LIGII. Update 18:45 / Concordia Chiajna este prima echipă care ajunge la “Naţional Arena”. Jucătorii lui Emil Săndoi au ieşit pe teren pentru a verifica starea gazonului.

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPEI LIGII. Update ora 18:00. Cu doar două ore înaintea meciului s-au vîndut aproximativ 3.500 de bilete. Pe lîngă tichetele achiziţionate de suporterii care vor să facă finala Cupei Ligii, organizatorii au oferit mai multe invitaţii şi bilete, toate acestea pentru ca tribunele “Arenei Naţionale” să nu fie goale.

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPEI LIGII. UPDATE, ora 14:00 / Steaua şi Concordia Chiajna se întîlnesc în această seară în finala Cupei Ligii, pe Arena Naţională. Pînă acum, s-au vîndut doar 2.000 de bilete. Pentru ca stadionul să nu fie gol, organizatorii au decis să ofere gratuit mai multe invitaţii şi bilete, estimîndu-se că diseară, în tribunele Arenei Naţionale, vor fi prezenţi 8.000 de spectatori (vezi detalii aici).

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPEI LIGII. UPDATE ORA 20:00 / Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că, pe lîngă Varela şi Chipciu, menajaţi, după cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate, mai are şi alte probleme de lot!

“Avem probleme cu anumiţi jucători. Pintilii nu va juca în finală pentru că are o coastă fisurată. Ovidiu Popescu a avut parte de un accident în cantonament şi va lipsi în viitoarele 2-3 săptămîni. Varela şi Chipciu sînt aproape să semneze cu viitoarele echipe. Nu fac parte din lot. S-au făcut paşi importanţi pentru transferurile celor doi. Aşteptăm să se semneze actele. Varela nu putea să joace pentru că este accidentat.”

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPEI LIGII. UPDATE / S-a decis cine va arbitra finala Cupei Ligii. Astfel, Marius Avram, alături de Adrian Ghinguleac şi Mircea Orbuleţ vor oficia partida (vezi detalii aici).

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPEI LIGII. UPDATE / Steliştii vor cinsti cei 30 de ani împliniţi pe 7 mai, de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni prin echipamentul pe care îl vor purta la acest meci, unul cu design asemănător celui purtat la Sevilla, în 1986. Vezi FOTO aici

––––––––––––––––––––––-

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPEI LIGII. UPDATE / Trupa lui Laurenţiu Reghecampf a revenit în Bucureşti, iar la sosirea din Olanda au plecat direct spre hotel, acolo unde vor rămîne pînă la finala Cupei Ligii cu Chiajna.

În cantonamentul pentru pregătirea finalei cu Chiajna nu au intrat Fernando Varela şi Alexandru Chipciu, fotbalişti ce sînt foarte aproape de plecare. Chipciu si Varela sunt pe punctul de a semna cu Anderlecht, respectiv PAOK Salonic.

……………

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPEI LIGII. UPDATE. Laurenţiu Reghecampf este decis să cîştige Cupa Ligii, iar din acest motiv va trimite pe teren cea mai bună garnitură pe care o va avea la dispoziţie, cu excepţia lui Varela şi a lui Chipciu care aşteaptă oficializarea transferurilor la PAOK Salonic, respectiv Anderlecht Bruxelles.

Sîmbătă, în jurul orei 19:45 tehnicianul vicecampionilor va conduce pe Naţional Arena antrenamentul oficial înainte de partida împotriva Concordiei Chiajna.

Cum ar putea juca Steaua

Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovici – Achim, Bourceanu – Popa, Stanciu, Hamroun – Tudorie

……………………………………………….

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPEI LIGII. Update / Duminică, de la ora 20:00, pe “Arena Naţională”, va avea loc finala Cupei Ligii dintre Steaua şi Concordia Chiajna.

Suporterii care vor merge pe “Naţional Arena” au primit şi o veste bună înaintea finalei Cupei Ligii. Metrorex a anunţat că va prelungi programul cu două ore, duminică.

“Metrorex vine în sprijinul publicului participant la finala Cupei Ligii, meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucureşti şi Concordia Chiajna, ce se va desfăşura pe stadionul “Arena Naţională” şi anunţă că duminică, 17 iulie 2016, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore.

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe liniile M1, M2 şi M3, respectiv la ora 01:45 pe linia M4″, anunţă Metrorex printr-un comunicat de presă.

………………………..

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPEI LIGII.  UpdateGigi Becali, finanţatorul vicecampioanei României, a anunţat că transferul lui Alex Chipciu la Anderlecht este ca şi rezolvat, iar Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul nu îl va putea folosi pe mijlocaş în finala Cupei Ligii, atunci cînd Steaua, va juca împotriva Concordiei Chiajna, duminică, 17 iulie, de la ora 20:00.

În aceeaşi situaţie se află şi Fernando Varela. Fudaşul viecampioanei are şanse foarte mici să joace în finala Cupei Ligii. Gigi Becali a ajuns la un acord cu oficialii echipei PAOK Salonic, iar transferul ar urma să se finalizeze în zilele următoare.

………………………………………….

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Începînd de vineri vor fi puse în vînzare bilete la ultimul act al Cupei Ligii. Suporterii îşi pot achiziţionata tichetele de la casele Arenei Naţionale, începînd cu ora 10:00.

Preţurile biletelor:

VIP 1 250 lei
VIP 2 200 lei
VIP 3 100 lei
Tribuna 2 Inel 1 Central 100 lei
Tribuna 2 Inel 1 Periferic 35 lei
Peluza 1 Inel 1 25 lei
Peluza 2 Inel 1 25 lei

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Finala Cupei Ligii dintre Steaua şi Concordia Chiajna va avea loc pe data de 17 iulie, pe “Arena Naţională”, iar suporterii celor două formaţii vor avea parte de o surpriză din partea organizatorilor.

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Dacă la finala Cupei Ligii din 2015 a avut loc un show de lumini şi artificii, Liga Profesionistă de Fotbal a pregătit alte surprize mari pentru spectatorii care vor merge pe “Arena Naţională” pentru a vedea meciul dintre Steaua şi Concordia Chiajna. Astfel, oficialii LPF au decis ca la finala dintre Steaua şi Concordia Chiajna să aibă un concert al lui Smiley, dar şi unul al celor de la Zdob şi Zdub.

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Reghe ştie deja echipa

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Laurenţiu Reghecampf, aflat în cantonament cu echipa, în Olanda, a afirmat că are deja conturat primul 11, cu care va ataca trofeul Cupei Ligii:

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. „Deja ştiu echipa pe care o voi folosi în meciul din Cupa Ligii cu Chiajna, dar pînă atunci se mai pot schimba multe, din cauza accidentărilor sau a formei slabe la antrenamente a unor jucători”, a spus Reghe.

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. Săndoi, încrezător

Emil Săndoi, tehnicianul Concordiei Chiajna, echipă care a eliminat Dinamo în semifinale, are încredere în echipa sa:

STEAUA-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO FINALA CUPA LIGII. ”Sîntem în pregătire. Am început foarte tîrziu, sîntem în Turcia, o să ne întoarcem cu o zi înaintea duelului cu Steaua. Ar fi frumos să cîştigăm un trofeu, dar este foarte greu. Steaua are jucători valoroşi, sînt într-o altă perioadă a pregătirii faţă de noi. Dar e un singur joc şi orice se poate întîmpla, pot fi şi surprize. Chiar dacă au apărut niste jucători noi, cu toţii cunoaştem Steaua”, a spus Săndoi.

ADVERTISEMENT