Carousel hot news

STEAUA. Ce condiţii pune campioanei pentru prelungire

STEAUA. La 29 de ani, Andrei Prepeliţă doreşte să se transfere în străinătate, dar ar accepta şi prelungirea angajamentului cu Steaua, însă în anumite condiţii. FANATIK.RO vă prezintă...
10.12.2014 | 10:05
STEAUA. Ce condiţii pune campioanei pentru prelungire
ADVERTISEMENT

STEAUA. La 29 de ani, Andrei Prepeliţă doreşte să se transfere în străinătate, dar ar accepta şi prelungirea angajamentului cu Steaua, însă în anumite condiţii. FANATIK.RO vă prezintă care sînt acestea. Pînă atunci internaţionalul clubului din Ghencea a încheiat deja anul fotbalistic intern pentru Steaua după ce fost eliminat “la cerere” (vezi detalii) în minutul 90+6 al jocului cu CSMS Iaşi, scor 1-0. Fostul căpitan al Ştiinţei a căutat “cu lumînarea” încasarea celui de al doilea cartonaş galben, iar în aceste condiţii va lipsi la ultimul joc din Cupa Ligii care se va desfăşura tot împotriva elevilor lui Nicolo Napoli pe 14 decembrie.

STEAUA. Gigi Becali va veni în perioada sărbătorilor de iarnă acasă, într-o permisie de patru zile. FANATIK.RO a aflat că patronul din Ghencea îşi va aloca doar o singură oră pentru rezolvarea problemelor care ţin de Steaua, restul timpului preferînd să-l petreacă doar cu familia.

Astfel, latifundiarul din Pipera îl va chema la el pe Andrei Prepeliţă, pentru a discuta prelungirea contractului. În acelaşi timp, de Sănmărtean, Szukala, Latovlevici şi Araluskis se va ocupa preşedintele campionilor, Valeriu Argăseală. În aceste condiţii, mai mult ca sigur Andrei Prepeliţă s-a gîndit că este mult mai util să îşi ia vacanţă mai devreme faţă de restul colegilor săi urmînd să se pregătească pentru întîlnirea cu patronul său. În minutul 90+6 al jocului cu CSMS Iaşi, Prepeliţă a “cerşit” al doilea cartonas galben după ce a refuzat intenţionat să plece din cercul terenului de unde adversarii doreau să pună balonul în joc, după golul marcat de Szukala.

ADVERTISEMENT

“Vrea 15.000 de euro pe lună şi un contract pe doi ani”

STEAUA. Între timp, FANATIK.RO a aflat că Andrei Prepeliţă ar fi dipus să continuie în Ghencea doar în anuminte condiţii, chiar dacă, la cei 29 de ani pe care-i are, se pare că este hotărît să prindă un contract în străinătate. Şi totuşi, mijlocaşul lui Coste Gâlcă nu ar spune nu prelungirii angajamentului cu Steaua, dar vrea un contract pentru doi ani, în care să cîştige 15.000 de euro în primul sezon şi 17.000 de euro în al doilea. Totodată, jucătorul doreşte şi o primă de instalare de minimum 20.000 de euro.

andrei_prepelita_gigi_becali_primul_Antrenament_steaua_bufte_34ad7a3959

Şi-a luat prima de instalare după trei ani datorită lui Reghe

STEAUA. Andrei Prepeliţă ţine morţiş ca prima de instalare să-i fie achitată chiar la semnătură, mai ales că suma solicitată nu este foarte mare. În anul 2011, fostul căpitan al Universităţii Craiova a semnat cu Steaua din postura de jucător liber de contract, dar prima de instalare, în valoare de 100.000 de euro, pentru care s-a înţeles cu Gigi Becali, a încasat-o abia în anul 2013, după ce fostul antrenor al echipei, Laurenţiu Reghecampf, a intervenit pe lîngă patronul roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT

13.000 de euro pe lună este salariul lui Andrei Prepeliţă la Steaua

20.000 de euro este prima minimă de instalare pe care o solicită fotbalistul pentru a semna prelungirea contractului

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri