Fotbal intern

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Aceasta e TOATĂ POVESTEA. Culisele INCREDIBILE ale unei coregrafii pregătite de 4 luni!

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Partida din play-off-ul Ligii Campionilor dintre Steaua şi Manchester City o să rămînă în istorie nu prin jocul prestat de jucătorii lui Gigi Becali, ci prin...
18.08.2016 | 00:07
STEAUA UMILINTA MAXIMA Aceasta e TOATA POVESTEA Culisele INCREDIBILE ale unei coregrafii pregatite de 4 luni

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Partida din play-off-ul Ligii Campionilor dintre Steaua şi Manchester City o să rămînă în istorie nu prin jocul prestat de jucătorii lui Gigi Becali, ci prin aroganţa incredibilă făcută de rivalii dinamovişti omologilor de la Steaua.

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Aproximativ 15.000 de suporteri ai Stelei au îmbrăcat tricourile care au format mesajul ULUITOR, ”Doar Dinamo Bucureşti”, mesaj cu care cel mai mare sector din stadion, tribuna a II-a, a stat aproximativ 20 de minute. FANATIK.RO prezintă toate detaliile din spatele unei coregrafii care rămîne unică în cadrul fenomenului ultras de pe întregul mapamond!

Cînd a început coregrafia, de fapt

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Ceea ce nu ştiu suporterii, cei neimplicaţi în organizarea unei coregrafii şi aplicarea unei asemenea idei, este că tot planul a decurs pe parcursul a patru luni! Dinamoviştii au dorit să pună în aplicare ideea în urmă cu patru luni, în aprilie, la meciul din Cupa României dintre Steaua şi Dinamo, meci terminat 2-2. Conform surselor autorizate FANATIK.RO, reprezentaţia urma să aibă loc în acelaşi sector ca şi acum, însă mesajul adresat rivalilor era mult mai dur.

“Mesajul era format tot din veste, dar la meciul din Cupa României ce apărea scris din veste era <M..e Steaua>. Am apelat la veste pentru că fanii nu puteau scăpa aşa uşor de ele ca de cartonaşe, ceea ce s-a şi întîmplat. Suporterii Stelei de la inelul superior au stat mult mai mult timp cu vestele pe ei”, au punctat ultraşii lui Dinamo.

Omul cheie din Germania

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Planul pus la cale de suporterii lui Dinamo a fost unul meticulos, gîndit în profunzime. Acest lucru a adus Steaua în faţa unei ruşini istorice. Mai precis, cel care a făcut diferenţa a fost un suporter al lui Dinamo trimis special în Germania pentru a vorbi cu reprezentanţii Stelei.

“Aveam nevoie să sunăm de pe un număr de fix. Aşa că unul dintre noi s-a dus în Germania şi l-a sunat pe Becali. I-a precizat site-ul, i-a dat informaţii care au putut fi verificate. Superficial, nici unul dintre oficialii Stelei nu a stat să verifice cu atenţie veridicitatea celor prezentate de fanul dinamovist aflat în Germania”, sînt detaliile oferite de “cîini”.

Profesoara care a scris istorie

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. După prima discuţie avută cu patronul Stelei în urmă cu patru luni, fanii lui Dinamo au primit semnalul că ideea poate fi pusă în aplicare. Numai că, necunoscători ai limbii lui Goethe, aceştia au avut un ajutor de nădejde în traducerea pliantelor şi a materialului de prezentare într-o profesoară de limba germană.

“Am fost la un pas să realizăm coregrafia dorită de la meciul din Cupa României, dar n-a mai fost timp ca să punem tot în aplicare. Aşa că am amînat-o pentru un alt moment prielnic. Iar partida cu Manchester City este momentul perfect. Să îi mulţumim şi doamnei profesoare de germană, fără aportul ei nu aveam şanse de reuşită”, au dezvăluit, amuzaţi, fanii lui Dinamo.

Discuţia decisivă cu Becali

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Semieşecul din urmă cu patru luni nu a adus deznădejdea în rîndul dinamoviştilor, care au realizat că totul poate fi pus în aplicare la meciul rivalilor cu City. Aşa că în urma unei singure şedinţe, ultraşii au decis să îşi retrimită omul cheie în Germania, să sune de la “sediul firmei” şi să finalizeze planul.

“Bună ziua, domnule Becali. Sînt acel suporter stelist care are o firmă de organizări evenimente în Germania. Noi am organizat coregrafiile cele mai spectaculoase de la Borussia Dortmund şi Nurnberg…”, a fost mesajul întrerupt de patronul vicecampioanei: “Bine, bine, veniţi să discutăm”.

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Aşa că toată lumea, stelistă şi dinamovistă, a luat loc la masa rotundă, unde au discutat detaliile contractului. “Bre, nea Gigi, toţi vor să îţi ia banii. Noi organizăm şi concertul lui Rihanna, la Bucureşti, avem şi în Bulgaria. Uite cum facem: noi facem prima coregrafie gratis, fără bani, iar dacă îţi place discutăm altfel”, a venit propunerea mai mult decît tentantă.

Iar momeala a fost muşcată nu doar de Becali, ci şi de Mihai Stoica şi de Valeriu Argăseală, înştiinţaţi şi ei de noua firmă care se ocupă de coregrafia Stelei, Coreostil. vezi detalii despre firmă şi povestea AICI. “Bine, mă, tată, faceţi coregrafia şi vedem după aceea”, a fost verdictul latifundiarului care a adus extaz în rîndul dinamoviştilor.

Pregătiri ca în filme: duba neagră din toiul nopţii

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Odată ce acordul patronului stelist a fost obţinut, dinamoviştii nu au mai avut de făcut decît să se pregătească în linişte şi în mare secret pentru ca povestea să nu fie desconspirată pe ultima sută de metri.

“În mijlocul serii de dinaintea meciului cu Manchester City, o dubă neagră şi-a făcut apariţia la stadion. Am coborît din ea şi am făcut pregătirile în linişte. Materialele le-am pus în saci negri tocmai ca nimeni să nu vadă că vestele sînt, de fapt, albe şi roşii. Fontul a fost acelaşi ca la moartea lui Ekeng”, au încheiat dinamoviştii. Continuarea evenimentelor se ştie.

O umilinţă suferită de Steaua atît pe gazon, unde Silva şi Kun Aguero au făcut instrucţie cu steliştii, cît şi în tribune, unde dinamoviştii au scris, cu ajutorul steliştilor, cea mai mare umilinţă din istoria fenomenului ultras!

15.000 de fani ai Stelei au purtat vestele pregătite de dinamovişti

”Au venit din Elveţia sau Germania, că fac ei gratuit coregrafie. Eu le-am zis că nu dau nici un ban, au făcut pe gratis. Credeţi că mă interesează pe mine şmecheria lor?”

Gigi Becali, la finalul partidei cu Manchester City