Carousel hot news

STEAUA. ATAC fără precedent la adresa lui Rădoi: “E ca un bolnav!”

STEAUA. Cornel Dinu a vorbit despre tehnicianul "roş-albaştrilor", Mirel Rădoi. Acesta îl compară pe fostul căpitan al Stelei cu un bolnav care are nevoie de cîţiva medici care să-i dea un...
02.08.2015 | 13:47
STEAUA. ATAC fără precedent la adresa lui Rădoi:

STEAUA. Cornel Dinu a vorbit despre tehnicianul “roş-albaştrilor”, Mirel Rădoi. Acesta îl compară pe fostul căpitan al Stelei cu un bolnav care are nevoie de cîţiva medici care să-i dea un verdict.

“Procurorul” nu este de acord cu strategia lui Rădoi şi critică modul în care face schimbările în echipa de start a Stelei.

STEAUA. Anunţul OFICIAL în legătură cu Sănmărtean şi Szukala 

“M-a surprins ceva în privinţa lui Rădoi, care dă foarte multe de gîndit. El se îndreaptă cu echipa spre Liga Campionilor, dar spune foarte clar că nu are experienţă şi că are nevoie de oameni cu care să se consulte.

VIDEO / NEBUNIE la Belgrad! Biletele se VÎND la foc automat 

Ai senzaţia unui bolnav care are nevoie de cîţiva medici care să-i dea un verdict pe un anumit diagnostiv. Ceea ce e foarte periculos.

Problema Stelei este să-şi găsească o formulă de joc cu adevărat eficientă. La Steaua sînt jucători buni. Eu sînt adeptul unei formule de joc.

STEAUA. EXCLUSIV / Unde va lucra Meme cînd va ieşi din puşcărie!

După pregătire şi o lună de campionat, trebuie să ai o formulă de echipă şi să schimb eventual 3-4 jucători. Nu să-i schimbi pe toţi”, a spus Cornel Dinu la un post de televiziune.

STEAUA. Negocieri secrete pentru un croat! Numele lui te face să rîzi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri