Fotbal intern

VIDEO Steaua-Craiova 1-1! Au jucat cîte o repriză. Fiecare! Vezi golurile

STEAUA-CRAIOVA LIVE VIDEO LIGA 1. Steaua şi CS Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, 1-1. Cele două echipe şi-au împărţit reprizele. Băluţă a deschis scorul, Gnohere a...
30.07.2017 | 22:34
VIDEO SteauaCraiova 11 Au jucat cite o repriza Fiecare Vezi golurile

STEAUA-CRAIOVA LIVE VIDEO LIGA 1. Steaua şi CS Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, 1-1. Cele două echipe şi-au împărţit reprizele. Băluţă a deschis scorul, Gnohere a egalat. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real

STEAUA-CRAIOVA LIVE VIDE LIGA 1 Vezi FAZELE AICI

ECHIPELE DE START

steaua craiova

Echipele probabile:

Steaua: Niţă – Pleaşcă, Larie, Bălaşa, Momcilovici – Ov. Popescu, Morais – Man, Tănase, De Amorim – Gnohere

Universitatea Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelici, Spahija, Briceag Gustavo, Screciu, Zlatinski – Băluţă, Roman, Bancu

STEAUA – CRAIOVA LIVE VIDE LIGA 1 Vezi toate FAZELE AICI

Steaua - Craiova LIVE VIDEO Liga 1. VEZI meciul ONLINE

STEAUA-CRAIOVA LIVE VIDEO LIGA 1. Nicolae Dică este pregătit să facă unele schimbări în echipa de start. Pleaşcă i-a luat locul lui Gabi Enache în dreapta, iar Gnohere va fi titular. Oltenii nu însă vor avea multe modificări .

STEAUA-CRAIOVA LIVE VIDEO LIGA 1. Ce spune Dică de derbyul etapei de duminică: “Întâlnim o echipă bună, şi-au propus titlul, cu Milan au jucat foarte bine, păcat că nu au obţinut un rezultat bun. Au fotbalişti de viteză care ne pot pune probleme, gen Băluţă. Mi l-am dorit în vară, dar nu am putut să-l aducem la noi, pentru că are o clauză de reziliere foarte mare. În returul cu Milan se poate întâmpla orice. Va fi foarte greu, dar dacă au aceeaşi agresivitate ca în tur, au şansa lor. Vor fi schimbări în echipă noastră contra Craiovei. O să vedeţi duminică. Budi s-a adaptat biune la Steaua, va fi o pierdere.”

“Jucătorii au fost dezamăgiţi după 2-2 cu Plzen. Puteam să câştigăm, chiar dacă am fost conduşi de două ori. Eu sunt primul care e trist când nu câştigăm. Am avut discuţii cu jucătorii de care a vorbit patronul. Ei trebuie să ştie ce îi aşteaptă la Steaua! Alibec vine după accidentare, nu este uşor să ajungă la cea mai bună formă. Are nevoie de meciuri, de minute şi aşa va reuşi să intre în forma de anul trecut. Nu e uşor să revii după accidentare. Şi grupele Europa League reprezintă un obiectiv, dacă nu ajungem în grupele Champions League”

Devis Mangia a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu Steaua şi a vorbit depre jocul cu AC Milan, dar şi despre partida de duminică seară pe care oltenii o vor susţine împotriva formaţiei lui Dică. “O să fie un meci dificil cu Steaua mai ales că avem doar două zile de pregătire pentru acest joc. Nu trebuie să ne gândim acum sub nici o formă la disputa retur cu Milan. Important pentru noi este primul meci, iar acesta este duminică.

Principiul după care eu gândesc la Craiova este principiul de echipă. Cu echipa câştigăm, cu echipa pierdem. Nu trebuie să acuzăm pe unul sau pe altul pentru înfrângerea cu Milan. Am primit aprecieri după jocul cu Milan, dar vreau să le primesc şi după ce ne vom califica. Vreau să jucăm de la meci la meci mai bine. Voi decide sâmbătă dacă voi introduce aceeaşi echipă şi cu Steaua, dar cred că voi face unele modificări. Vreau să văd cum se vor recupera jucătorii.

Am fost concentrat să studiez jocul lui Milan, dar de azi vom studia jocului echipei FCSB.

––––––––––-

STEAUA – CRAIOVA LIVE VIDEO LIGA 1. Imediat după egalul cu Viktoria Plzen de marţi, din Liga Campionilor, antrenorul Nicolae Dică a declarat că se gândeşte deja la întâlnirea din campionat cu CS Universitatea Craiova, de duminică. Un meci important pentru ambele echipe, dar mai ales pentru orgoliul oltenilor, care nici nu-şi mai amintesc de când nu au mai bătut Steaua. Au trecut de atunci 15 ani şi de aceea trupa lui Mangia se pregăteşte să dea lovitura.

Poate şi de aceea, nici bine nu se terminase partida cu AC Milan din Europa League, şi antrenorul Devis Mangia îşi exprima deja nemulţumirea în legătură cu programarea “derby-ului european” din Liga 1. “Ne gândim la meciul cu Steaua, avem două zile mai puţin de recuperare faţă de ei, va fi un meci foarte dificil”, a afirmat tehnicianul italian. Totuşi, duminică, 30 iulie, era cam singura variantă de programare, mai ales că săptămâna viitoare Steaua joacă miercuri la Plzen, iar Craiova joi la Milano.

STEAUA – CRAIOVA LIVE VIDEO LIGA 1. FCSB, fără “bătrâni” cu oltenii

STEAUA – CRAIOVA LIVE VIDEO LIGA 1. De partea cealaltă, steliştii pregătesc duelul cu “juveţii”, dar se gândesc la Plzen. E aproape sigur că Dică va trimite în teren mai multe rezerve, Gigi Becali afirmând recent că jocul cu cehii e cel care contează! Miza e uriaşă, de 8 milioane de euro. Vor fi odihniţi fotbaliştii mai în vârstă, precum Teixeira sau Pintilii, în timp ce Budescu va lipsi oricum, fiind accidentat. În plus, va apărea în primul “11” tânărul Man, tot la solicitarea patronului…

În aceste condiţii, echipa probabilă a Stelei pentru meciul cu oltenii ar putea arăta astfel: Niţă – Pleaşcă, Larie, Bălaşa, Momcilovici – Ov. Popescu, J. Morais – Man, Tănase, De Amorim – Gnohere.

Ambele derby-uri din etapa a 3-a vor avea loc duminică, 30 iulie, după următorul program: FC Viitorul – Dinamo Bucureşti (ora 18:00) şi Steaua – CS Universitatea Craiova (ora 21:00). În ceea ce priveşte jocul de la Constanţa, discuţiile referitoare la programarea sa, care ar fi deranjat trupa lui Hagi, au încetat, odată cu decizia UEFA ca returul cu Apoel să aibă loc miercuri, 2 iulie şi nu marţi, aşa cum era anunţat în primă fază.

Tags: