Fotbal intern

STEAUA. Îl dau AFARĂ? Tănase are RUPTURĂ! Doctorul, scos VINOVAT

STEAUA. Surse din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit pentru FANATIK.RO că mai mulţi jucători ai celui mai titrat club din fotbalul românesc s-au plîns de doctorul Flavian Arămitu, iar în...
17.05.2015 | 15:50
STEAUA Il dau AFARA Tanase are RUPTURA Doctorul scos VINOVAT
ADVERTISEMENT

STEAUA. Surse din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit pentru FANATIK.RO că mai mulţi jucători ai celui mai titrat club din fotbalul românesc s-au plîns de doctorul Flavian Arămitu, iar în aceste condiţii, de la vară, în Ghencea se ia în calcul revenirea lui Radu Paligora, după ce Cristi Tănase s-a accidentat iar, verdictul fiind dur: ruptură!

STEAUA. Flavian Arămitu este medicul Stelei, odată cu plecarea lui Paligora la Al Hilal, iar roş-albaştrii au început să vocifereze pe la colţuri că acesta este depăşit de situaţie. Cel care a avut de trei ori probleme cu accidentările, care i-au recidivat în acest sezon, după ce a intrat pe mîna acestuia, a fost chiar căpitanul clubului din Ghencea, Cristi Tănase.

ADVERTISEMENT

GALERIE FOTO! PRIMELE IMAGINI DE LA NUNTA LUI ADI POPA!!! EXTRAVAGANTA LA SUPERLATIV!!!

Meciurile cu Ludogoreţ şi Astra Giurgiu sînt elecvente, atunci cînd internaţionalul Stelei a părăsit terenul de joc, deşi doctorul roş-albaştrilor îl asigurase pe Costel Gâlcă că “Dodel” este apt joc. Liderul campionilor a rezistat pe teren în ambele cazuri doar cîteva minute. Însă probleme au reapărut pentru “Dodel” şi în timpul partidei cu FC Braşov, scor 3-2 pentru campioană. “Cred că e ruptură musculară, s-a plăns după meci Tănase, iar verdictul de duminică i-a confirmat temerile lui “Dodel”.

Radu Paligora este dorit de jucători în Ghencea

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că, după ce mai mulţi jucători ai campionilor s-au plîns şefilor de serviciile lui Arămitu, oficialii Stelei se gîndesc serios să-l readucă din vară în Ghencea pe fostul medic al roş-albaştrilor, Radu Paligora. Acesta a părăsit Steaua anul trecut, însoţindu-l pe Laurenţiu Reghecampf la Al Hilal.

ADVERTISEMENT

VIDEO VEZI TOATE FAZELE DIN MECIUL NEBUN FC BRAŞOV – STEAUA 2-3

“Toată lumea ştie că Radu este unul dintre cei mai buni medici sportivi la noi din ţară. Nu miră pe nimeni că mai mulţi jucători de la Steaua au ţinut legătura cu el în ultimul timp şi mulţi şi-ar dori ca el să revină la echipă. Dacă nu va pleca din nou alături de Reghe în strinătate, atunci trebuie adus la Steaua neapărat, mai ales că el este rudă şi cu Valeriu Argăseală”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

I-a lăsat pe jucători să mănînce pizza la jocul cu Inter Milano

STEAUA. Surse din anturajul clubului din Ghencea ne-au dezvăluit că Flavian Arămitu nu a fost prima variantă în Ghencea pentru înlocuirea lui Radu Paligora. Iniţial, Valeriu Argăseală l-a dorit pe medicul de la juniorii Stelei, Mihai Meiu, dar după ce acesta a cerut în echipa sa încă doi oameni şi un salariu lunar de 2.000 de euro, preşedintele campionilor s-a reorientat.

ADVERTISEMENT

Astfel, steliştii au ales varianta Flavian Arămitu, cel care fusese medicul formaţiei FC Vaslui, iar foştii fotbalişti ai lui Porumboiu au trecut prin clipe delicate cu Arămitu! “Pe noi ne-a mirat faptul că Steaua l-a ales pe Arămitu mai ales după ce el a avut unele probleme cu jucătorii la Vaslui. La Milano, cînd am jucat cu Inter, le-a recomandat pizza băieţilor şi mulţi au avut mari probleme stomacale”, a dezvăluit unul dintre foştii jucători.

Tags: