STEAUA. CSA, lovitură cu ACTE pentru Gigi! “E REA-CREDINŢĂ!”

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
31/07/2016, 13:58
STEAUA. CSA, lovitură cu ACTE pentru Gigi! “E REA-CREDINŢĂ!” GALERIE FOTO

STEAUA. Deşi părea că divergenţele dintre clubul lui Gigi Becali şi MApN se sting prin acţiunea la care au participat Stanciu şi Pintilii, actele prezentate de FANATIK.RO au aruncat în haos întreaga situaţie (vezi detalii importante AICI).

STEAUA. Deşi CSA Steaua a precizat, cu acte, că a notificat clubul de fotbal pentru achitarea despăgubirilor de 37 de milioane euro pentru că instanţa a stabilit că a existat infracţiune în formă continuată, Becali afirmă contrariul.  „Nu am primit nici o notificare. Din moment ce nu există o hotărîre judecătorească… Eu am notificare, de acum două zile, dar în sens invers, că pot folosi“, a pretins patronul FCSB.

Rea-credinţă din partea FCSB

STEAUA. Numai că noi acte apărute au menirea să lumineze gîndurile suporterilor stelişti: motivarea sentinţei prin care Tribunalul Bucureşti a respins cererea formulată de avocaţii lui Gigi Becali de a anula marca “Steaua”. Conform Prosport, sentinţa a fost comunicată pe 5 noiembrie 2015, dar motivarea instanţei a venit abia la începutul lunii iulie 2016, iar rîndurile scrise de judecătoare sînt demolatoare pentru latifundiar şi clubul său.

VEZI ACTELE ÎN GALERIA FOTO!

STEAUA. Completul de judecată a stabilit că FCSB a folosit, cu rea-credinţă, timp de 10 ani, marca şi că acest abuz trebuie să se oprească. „În condiţiile în care Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti deţinea încă din anul 1996 dreptul legitim asupra mărcii care conţinea elementul verbal Steaua Bucureşti, iar în ceea ce priveşte sigla, era titulara mărcii notorii (a cărei anulare se solicită), în contextul în care FCSB a solicitat acordul de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti pentru a îşi înregistra marca 61735, iar aceasta nu i l-a acordat, ulterior reieşind că FCSB a depus cu rea-credinţă marca la înregistrare şi a fost anulată printr-o decizie a ICCJ, reiese concluzia că Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a fost şi este singura care deţine un drept legitim asupra numelor Steaua Bucureşti, Steaua şi asupra siglei ce face obiectul mărcii nr. 72827“, se precizează în motivarea hotărîrii.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×