STEAUA. Culise. Cum i-a “FURAT” Piţurcă LOCUL 1 lui Gigi Becali!

Victor Stoicescu   
în Fotbal intern
18/05/2015, 00:11
STEAUA. Culise. Cum i-a “FURAT” Piţurcă LOCUL 1 lui Gigi Becali! GALERIE FOTO

STEAUA. Claudiu Voiculeţ a marcat un gol fabulos, în minutul 86, în meciul cu Petrolul Ploieşti şi îi menţine pe mureşeni pe primul loc.

STEAUA. Reuşita lui Voiculeţ din confruntarea cu Petrolul poate fi decisivă în lupta pentru cîştigarea campionatului. “Acest gol va deveni cel mai important al carierei mele doar dacă vom lua titlul. Petrolul nu pierduse nici un meci în deplasare în tot campionatul, ştiam că ne va fi greu. Cînd am tras la poartă, am sperat să fie gol, altfel nu şutam. N-a fost tras la fie ce-o fi…”, a declarat Voiculeţ la finalul meciului cu Petrolul.

VIDEO AICI CU GOLUL SENZAŢIONAL MARCAT DE ASA ÎN MINUTUL 86!

STEAUA. Omul care poate aduce titlul la Tîrgu Mureş cu reuşita de 3 puncte din meciul cu Petrolul putea să joace pentru Steaua în sezonul 2010-2011. Acesta chiar a stat în curtea Stelei, cînd antrenor era Victor Piţurcă. Dar Piţurcă a luat o decizie atunci care ieri a dus practic la pierderea locului 1 de către Steaua! Actualul mijlocaş al mureşenilor a stat două săptămîni în pregătire cu roş-albaştrii, nu a apucat să debuteze la Steaua, Piţurcă răzgîndindu-se şi punîndu-l pe liber pe Voiculeţ!

STEAUA. Iar jucătorul a plecat la Pandurii Tg. Jiu. “Nu a fost să fie. Nu îmi pare rău că nu am rămas la Steaua. Atunci am fost adus la Steaua de Victor Piţurcă împreună cu Mihai Răduţ, el a rămas eu am plecat”, a declarat Voiculeţ pentru FANATIK.RO.

STEAUA. Chipciu, DEZVĂLUIRI din vestiar! Ce spune de Costel Gâlcă

Cea mai bună evoluţie, la Tg. Mureş

STEAUA. După două săptămâni petrecute la Steaua, Claudiu Voiculeţ a ajuns la Pandurii Tg. Jiu unde a evoluat timp de trei sezoane. În vara lui 2013, Voiculeţ a plecat de la Tg. Jiu la CFR Cluj, iar în schimbul transferului său, ardelenii l-au cedat pe Viorel Nicoară, plus o sumă de bani. Voiculeţ a stat doar şase luni la CFR Cluj, fiind împrumutat în ianuarie 2014 la ASA Tg. Mureş.

ACUM!!! BOMBA ZILEI!!! MEME STOICA, IN LIBERTATE!!! FOTO SOC!!! E DE NERECUNOSCUT DUPA PERIOADA DIN PUSCARIE!!!

STEAUA. Fostul jucător al Pandurilor a pus urmărul la promovarea mureşenilor în Liga 1.  Claudiu Voiculeţ a avut cel mai bun sezon din cariera sa la ASA Tg. Mureş unde este printre cei mai apreciaţi jucători din prima ligă. “Am avut prestaţii bune şi la Pandurii, însă aici mă simt foarte bine”, spus Voiculeţ.

27 de meciuri a jucat Claudiu Voiculeţ în acest sezon pentru ASA Tg. Mureş

600.000 de euro e cota de piaţă a lui Voiculeţ 

Închide ×