STEAUA. Culisele înlăturării lui Hamroun: “STRICA atmosfera!”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
24/07/2016, 12:13
STEAUA. Culisele înlăturării lui Hamroun: “STRICA atmosfera!”

STEAUA. Jugurtha Hamroun nu va face parte din lotul Stelei pentru cel mai important meci al sezonului, cel cu Sparta Praga, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor! Algerianul a refuzat să se prezinte la şedinţa tehnică de duminică, iar campioana a anunţat pe site-ul oficial că mijlocaşul a fost exclus din lot pentru partida de marţi şi amendat cu o sumă record. VEZI AICI DETALII DESPRE EXCLUDEREA LUI HAMROUN

STEAUA. Chiar dacă pare o măsură foarte drastică, avînd în vedere importanţa meciului de marţi, în care Steaua ar putea face un prim pas pentru calificarea în grupele unei competiţii europene. Puţină lume ştie, însă, că Jugurtha Hamroun devenise un adevărat jucător problemă la Steaua, iar ieşirile sale în decor ajunseseră să îi enerveze inclusiv pe coechipierii săi, nu numai staff-ul tehnic.

A creat probleme şi în mandatul lui Rădoi, şi în al lui Reghe

STEAUA. În ultimul an, de cînd a venit la Steaua, Jugurtha Hamroun a strîns multe aprecieri pentru evoluţiile sale,dar a fost o adevărată pacoste cînd vine vorba despre disciplină. “Hamroun nu este la prima abatere, nu se mai putea cu el. I-au fost iertate foarte multe, inclusiv pe vremea în care Rădoi era antrenor, dar şi de la întoarcerea lui Reghe. Devenise prea arogant şi strica atmosfera din verstiar. Nici măcar la antrenamente nu era implicat sută la sută”, a explicat o sursă din vestiarul Stelei pentru FANATIK.RO.

STEAUA. Gigi Becali tocmai îl lăudase: “Hamroun este ucigaş”

STEAUA. Jugurtha Hamroun a fost de multe ori iertat pentru actele sale de indisciplină, sau pedepsit cu blîndeţe, datorită evoluţiilor sale din teren. Era unul dintre favoriţii lui Gigi Becali, iar patronul Stelei îşi punea mare bază în algerian pentru meciurile din preliminariile cupelor europene, dar şi pentru noul sezon al Ligii 1. “Dinamo nu poate să fie la nivelul nostru pentru că noi avem trei jucători care sînt ucigaşi! Asta este meseria lor, să ucidă! Adi Popa, Nicuşor Stanciu şi Hamroun ucid echipele adverse. Ei sînt oamenii care fac diferenţa pentru Steaua”, a declarat Gigi Becali.

Prins de Rădoi cu o femeie în cantonament

STEAUA. În septembrie 2015, FANATIK.RO scria în EXCLUSIVITATE despre unul dintre primele acte de indisciplină ale lui Jugurtha Hamroun la Steaua. Şi, probabil, cel mai grav pînă la cel petrecut astăzi. S-a întîmplat chiar după coşmarul cu Rosenborg, de pe propriul teren, scor 0-3, partidă în care algerianul a fost schimbat din cauza unei întinderi. Pentru a se reface, Hamroun a ales o variantă nu tocmai ortodoxă. A chemat o domnişoară sexy la hotelul în care se afla echipa în cantonament. Următoarea zi, Mirel Rădoi a văzut totul pe camerele video de la hotel şi a făcut o criză de nervi. Surprinzător, însă, a decis să îl ierte pe Hamroun. VEZI AICI DETALIILE DESPRE ACEL INCIDENT

Rădoi a recunoscut că a existat un “episod Hamroun”

STEAUA. Escapada lui Jugurtha Hamroun, relatată de FANATIK.RO, a fost mult timp ascunsă de staff-ul Stelei. Ulterior, după ce a plecat de la Steaua, chiar Mirel Rădoi a confirmat incidentul în care a fost implicat algerianul. Într-un interviu acordat la Dolce Sport, fostul antrenor al Stelei a insistat că nu au existat prea multe probleme de indisciplină în afară de mediatizatul caz Tamaş. A mai menţionat, totuşi, un episod, cel legat de Hamroun. “Nimănui nu îi convine să vină la antrenamente, să respecte regulile şi să vadă că altcineva nu face acest lucru. Nu au mai fost jucători care să aibă aceste probleme, a fost doar un caz cu Hamroun, cînd a petrecut mai mult”, a declarat Rădoi în luna mai. VEZI AICI CE A DECLARAT RĂDOI DESPRE HAMROUN

Are oferte din Arabia Saudită şi Qatar! Renunţă Gigi Becali la orgoliu?

STEAUA. Jugurtha Hamroun a refuzat să se prezinte la antrenamentul Stelei pentru a-l forţa pe Gigi Becali să accepte una dintre ofertele pe care le are din golf, unde ar urma să încaseze un milion de euro salariu. Patronul Stelei a dezvăluit iniţial că a cerut trei milioane de euro pentru Hamroun, dar arabii nu au au ridicat oferta peste cele 2,5 milioane de dolari propuse iniţial. Ulterior, după ce i-a cedat pe Chipciu şi Varela, Becali a închis definitiv negocierile pentru Hamroun şi a anunţat că algerianul nu mai este de vînzare şi rămîne pentru a ajuta echipa să meargă în Liga Campionilor. VEZI AICI CE A SPUS BECALI DESPRE TRANSFERUL LUI HAMROUN.

STEAUA. După incidentul de astăzi, Hamroun va fi amendat, dar Gigi Becali trebuie să regîndească situaţia mijlocaşului. Îl poate ameninţa pe algerian că va sta pe bară în următorii cinci ani, dar asta ar însemna să piardă banii pe care îi promit arabii. Cel mai probabil, va decide să îl vîndă pe algerian în Arabia Saudită sau Qatar şi va accepta oferta iniţială, de 2,5 milioane de euro. 

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×