Fotbal intern

Steaua. Jucător ACUZAT de DIICOT! ŞOC! Relaţii SEXUALE cu MINORE!?

STEAUA. UPDATE / Uluială în sînul Stelei! Un fotbalist, titular de drept în echipa lui Gâlcă, este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minore, într-un dosar anchetat de DIICOT!...
12.02.2015 | 18:57
Steaua Jucator ACUZAT de DIICOT SOC Relatii SEXUALE cu MINORE

STEAUA. UPDATE / Uluială în sînul Stelei! Un fotbalist, titular de drept în echipa lui Gâlcă, este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minore, într-un dosar anchetat de DIICOT!

Paul Papp a fost citat în dosarul prostituatelor de la Vaslui, pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minore, conform MEDIAFAX, care citează surse din cadrul anchetatorilor!

STEAUA. Tribunalul Vaslui l-a citat pe fundaşul echipei naţionale de fotbal, Paul Papp într-un dosar de trafic de minori, în care jucătorul stelist are calitatea de martor, în condiţiile în care, susţin procurorii, acesta a întreţinut relaţii sexuale cu victimele. Chemat în faţa instanţei pentru a da declaraţii, Papp a formulat o cerere de amînare a procesului, motivându-şi absenţa prin participarea la cantonamentul echipei naţionale de fotbal a României.

STEAUA. “În dosarul în care Paul Papp a fost citat ca martor, s-a stabilit în nou termen, pentru 11 martie, la cererea formulată în scris de către partea citată. În cererea de amînare, Paul Papp susţine că nu a putut ajunge la proces întrucît se află în cantonament”, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvînt al Tribunalului Vaslui, Daniela Galan.

STEAUA. În acelaşi dosar, a fost audiat deja, tot în calitate de martor, şi fostul coleg al lui Papp de la Vaslui, Silviu Bălace. Cei doi fotbalişti ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minorele traficate de doi vasluieni atunci când evoluau la FC Vaslui.

Dosarul în care Papp şi Bălace au calitatea de martori a ajuns în instanţă în martie 2014. Cei doi vasluieni judecaţi în acest dosar ar fi exploatat sexual, în municipiul Vaslui şi în străinătate, cel puţin cinci tinere. Potrivit anchetatorilor, Viorel Rusu şi Carlo Grasu au racolat, începînd cu anul 2011, mai multe eleve de la diferite licee din municipiul Vaslui, pe care apoi le-a obligat să practice prostituţia, prin constrîngeri fizice şi morale. Exploatate sexual, într-o primă fază, în municipiul Vaslui, tinerele erau apoi duse în Irlanda şi Elveţia unde, de asemenea, erau constrînse să se prostitueze.

Printre clienţii elevelor, susţin anchetatorii, s-au aflat inclusiv jucători aflaţi sub contract cu formaţia de fotbal FC Vaslui. Cercetările în acest caz au fost declanşate încă din anul 2011, în baza unor informaţii primite de către procurorii DIICOT.

––––––––––

STEAUA. Paul Papp trebuie să se prezinte la sfîrşitul acestei luni la Tribunalul din Vaslui în calitate de martor în celebrul dosar “Prostituate pentru VIP-uri”. În cursul zilei de miercuri, un fost coleg de al său de la FC Vaslui, Silviu Bălace, a fost şi el chemat în faţa judecătorilor în aceeaşi calitate.

STEAUA. Paul Papp, unul dintre cei mai importanţi jucători ai Stelei, este împlicat într-un dosar cu prostituate la Tribunalul din Vaslui în calitate de martor. În urmă cu mai multe luni, fundaşul a trecut prin birourile procurorilor care se ocupă de acest caz, iar la plecare a fost înştiinţat că va mai fi audiat. Aflat în cantonamentul din Spania, Papp a fost anunţat că la finalul lunii ianuarie va da cu subsemnatul în faţa judecătorilor, asemeni fostului său coleg de la FC Vaslui, Silviu Bălace. Mă voi prezenta la Tribunal şi voi susţine în faţa judecătorilor aceeaşi declaraţie pe care am dat-o şi procurorilor. Sînt chemat în calitate de martor. Nimic mai mult. Nu ştiu dacă eu sînt vînat, dar nu vă pot spune ce le voi zice domnilor judecători. Nu vreau să discut mai multe, e o chestiune veche pe care nu vreau să o dezvolt”a spus Papp.

A fost Papp clientul prostituatelor?

STEAUA. Surse din anturajul clubului FC Vaslui au dezvăluit pentru FANATIK.RO că Paul Papp şi Silviu Bălace s-au trezit martori în acest proces după ce prostituatele minore din acest dosar ar fi recunoscut că au avut relaţii sexuale cu mai mulţi jucători ai fostului club al lui Adrian Porumboiu. Contactat telefonic, Adrian Porumboiu ne-a declarat: “Habar nu am de ce Papp şi Bălace s-au trezit martori în acest dosar. Ei ştiu mai bine… Voi credeţi că eu am stat să-i urmresc noaptea pe aceşti jucători? Ce, eu sînt peşte? Nu am nici o treabă şi nici nu mă interesează acest proces”.

FANATIK.RO a aflat că judecătorii i-au înştinţat pe avocaţi ca la următorul termen va fi citat şi jucătorul Stelei, Paul Papp. În cazul în care nu se va prezenta, fotbalistului Stelei i se va înainta un mandat de aducere la Tribunalul Vaslui.

Ce acuză procurorii DIICOT în dosarul “Prostituate pentru VIP-uri”

STEAUA. Potrivit procurorilor de la Crimă Organizată, în primăvara anului 2012, Carlo Grasu i-a intermediat lui Viorel Rusu plasarea prostituatelor în Irlanda, unde închiriase un apartament special pentru fetele racolate. Anterior, Grasu l-a ajutat pe Rusu la realizarea de fotografii într-un studio profesional din Bucureşti. Imaginile, cu tinere îmbrăcate sumar şi în poziţii indecente, au fost postate de proxeneţi pe un site de escorte. Ulterior plecării prostituatelor în Irlanda, în localitatea Cork, acolo a ajuns şi Carlo Grasu. Acesta a locuit timp de două luni într-un apartament, alături de două dintre fetele trimise de Rusu din Vaslui, care se prostituau.

Tinerele le-au declarat procurorilor că din banii obţinuţi din practicarea prostituţiei îi plăteau lui Grasu chiria, mâncarea, băutura şi sumele necesare pentru a juca poker online. Totodată se pare că acestea au mărtursit că au avut relaţii sexuale şi cu mai mulţi fotbalişti de la FC Vaslui în perioada în care practicau ca mai veche meserie din lume în acest oraş.