Fotbal intern

STEAUA. FANATIK.RO, confirmat. Lupu, noul preparator. “El a dorit!”

UPDATE. Marian Lupu este noul preparator fizic al Stelei. Informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO în ultimele zile din 2016 a fost confirmată. ...
STEAUA FANATIKRO confirmat Lupu noul preparator El a dorit

UPDATE. Marian Lupu este noul preparator fizic al Stelei. Informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO în ultimele zile din 2016 a fost confirmată. 

Marian Lupu este un profesionist sută la sută. Revenise la naţionala de tineret cu Cristi Dulca, după ce Anghel Iordnescu părăsise naţionala României. Dar ulterior el a venit la noi cu o cerere de reziliere şi s-a întors la Steaua acolo unde în trecut a mai lucrat alături de Cosmin Olăroiu“, a spus Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la FRF, ultimul loc de muncă al lui Marian Lupu.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Prima modificare importantă care se face în această pauză de iarnă ţine de staff-ul tehnic. Steaua a decis să renunţe la serviciile preparatorului italian Matteo Spatafora şi să-l aducă la echipă pe Marian Lupu, fostul preparator al echipei naţionale de la turneele continentale din 2008 şi 2016.

STEAUA. Decizia aducerii lui Marian Lupu vine după ce Laurenţiu Reghecampf şi colaboratorii săi nu au fost mulţumiţi de modul în care a arătat echipa din punct de vedere fizic pe finalul de sezon. De fapt, antrenorul nu a avut foarte multă încredere în italian, căruia nu i-a dat mînă liberă aşa cum procedase anterior cu neamţul Neubert.

STEAUA. Marian Lupu a mai lucrat la Steaua în mandatul lui Cosmin Olăroiu, în perioada 2002-2006. În vara lui 2015, cînd a venit la Steaua, Mirel Rădoi a încercat şi el să-l aducă pe Marian Lupu, care lucra la echipa naţională alături de Pompiliu Popescu, dar FRF nu a fost de acord ca Lupu să lucreze şi la Steaua, şi la prima reprezentativă.

––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Matteo Spatafora a venit la vicecampioana României, după ce preparatorul Thoms Neubert a decis să plece.

STEAUA. Italianul a povestit cum a ajuns în curtea “roş-albaştrilor”, fiind sunat de Meme Stoica, în timp ce se afla în vacanţă, alături de familie:

“Steaua e singurul club din România care se poate compara cu cele din Italia, Germania sau Spania. Am acceptat oferta după ce Mihai Stoica, unul dintre cei mai profesionişti oameni din fotbal, m-a sunat în timp ce eram în vacanţă cu familia. Chiar dacă aveam ocazia să semnez un contract pentru următorii doi ani cu o formaţie din Italia, am decis să mă întorc în România. Nu am putut să-l refuz pe MM şi nici pe Steaua”, a spus Spatafora.

Noul preparator fizic al Stelei a mai lucrat alături de Mihai Stoica, la Unirea Urziceni.