Carousel hot news

STEAUA. Luci SĂNMĂRTEAN şi-a făcut mama să PLÎNGĂ!

STEAUA. Lucian Sănmărtean a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti români ai anului. Mijlocaşul nu este apreciat doar de fani, ci şi de oficialităţile din Bistriţa, oraşul unde s-a...
20.12.2014 | 11:49
STEAUA. Luci SĂNMĂRTEAN şi-a făcut mama să PLÎNGĂ!

STEAUA. Lucian Sănmărtean a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti români ai anului. Mijlocaşul nu este apreciat doar de fani, ci şi de oficialităţile din Bistriţa, oraşul unde s-a născut. De altfel, “Magicianul” a intrat în primul grup care obţine titlu de Cetăţean de Onoare al Bistriţei Năsăud, instituit începînd cu această iarnă de Consiliul Judeţean. Vineri, internaţionalul român a fost în centrul atenţiei la festivitatea la care au mai participat Ioan Birişiu (89 ani), preşedintele Asociaţiei Veteranilor de Război din Bistriţa-Năsăud, şi de pictorul Marcel Lupşe (60 ani).

A dăruit un tricou purtat la Steaua

STEAUA. Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean, şi-a amintit că, în perioada cînd juca fotbal la juniorii Gloriei Bistriţa, Sănmărtean era coşmarul său ca adversar: “Nu-i puteai lua mingea decît cu mîna sau dacă-l dădeai jos!”. La final, Moldovan a primit din partea fotbalistului un tricoul cu însemnele Stelei, scrie Gazeta Sporturilor.

“Mulţumesc celor patru eroi din viaţa mea!”

STEAUA. Iar speech-ul rostit de Sănmărtean a iscat aplauze şi lacrimi. “Mulţumesc celor patru eroi din viaţa mea: mama, tata, soţia şi fetiţa mea minunată. Mulţumesc mamei pentru sacrificiu, curaj şi devotament – mamă, sper că eşti mîndră de copilul tău!, tatălui fiindcă m-a ajutat să-mi găsesc drumul în viaţă, soţiei pentru încrederea, liniştea, iubirea oferite zilnic, iar fetiţei mele pentru motivaţia şi puterea pe care mi le dă”, au fost cuvintele lui Lucian care au făcut-o pe mama sa să izbucnească în plîns, în sală.

42 de partide a jucat Sănmărtean pentru Steaua. A reuşit şase goluri şi 19 assist-uri

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri