Carousel hot news

STEAUA. Cum îl umileşte Cruduţa pe “Nilă”! “Îi aruncă”

STEAUA. Mihai Costea şi Daniela Crudu s-au despărţit în urmă cu patru luni din cauza infidelităţilor fotbalistului legitimat la Steaua. Focoasa brunetă a aflat că “Nilă” o înşela de...
23.12.2014 | 00:02
STEAUA. Cum îl umileşte Cruduţa pe “Nilă”!

STEAUA. Mihai Costea şi Daniela Crudu s-au despărţit în urmă cu patru luni din cauza infidelităţilor fotbalistului legitimat la Steaua. Focoasa brunetă a aflat că “Nilă” o înşela de mai mult timp cu Alina, o tînără originară din Rîmnicu Vîlcea, şi i-a dat imediat papucii jucătorului. Pe moment, atacantul nu a acuzat şocul şi s-a mutat cu noua iubită într-un apartament. Dar nici Alina nu a reuşit să-l suporte prea mult pe Mihai, astfel că fotbalistul roş-albaştrilor a rămas din nou singur.

A refuzat o excursie la Paris

STEAUA. “Nilă” a încercat să rezolve rapid problema şi a încercat să o recucerească pe “Cruduţa”. Fotbalistul a făcut un colaj cu poze din timpul celor trei ani petrecuţi alături de brunetă şi a cumpărat două bilete la Paris. “Pachetul” a fost trimis la redacţia unde lucrează Daniela, însă aceasta nu s-a lăsat impresionată. Refuzul “Cruduţei” nu l-a potolit, însă, pe “Nilă”. Care o “bombardează” pe asistenta de televiziune cu mesaje siropoase. Nu se mulţumeşte, însă, cu atît.

Aruncă buchetele de flori pe geam

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Mihai îi trimite zilnic Danielei buchete de flori la redacţie şi la apartament, iar situaţia a scos-o din sărite pe brunetă. Aceasta aruncă pe geam şi la gunoi florile cu care “Nilă” încearcă s-o recucerească, spre nemulţumirea atacantului. “Este pur şi simplu disperată. Nu înţelege că între ei nu mai există cale de împăcare. A văzut cu ochii lui că Daniela nu-i acceptă cadourile, a aruncat buchetele pe geam de cîteva ori şi cînd Mihai se afla în faţa blocului”, au povestit sursele FANATIK.RO.

3 ani au fost împreună Mihai Costea şi Daniela Crudu

13.000 de euro este salariul lui Mihai Costea la Steaua

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri