Fotbal intern

STEAUA. Cum plăteşte Papp SALARIILE foştilor colegi!

STEAUA. Paul Papp s-a transferat la Chievo Verona în iulie 2012, iar FC Vaslui a încasat în schimbul fundaşului 2,2 milioane de euro. Gruparea din Moldova a fost extrem de inspirată şi a...
21.11.2014 | 00:12
STEAUA Cum plateste Papp SALARIILE fostilor colegi
ADVERTISEMENT

STEAUA. Paul Papp s-a transferat la Chievo Verona în iulie 2012, iar FC Vaslui a încasat în schimbul fundaşului 2,2 milioane de euro. Gruparea din Moldova a fost extrem de inspirată şi a păstrat un procent de 30 % dintr-o eventuală revînzare a fotbalistului. Acesta lucru s-a întîmplat în această săptămînă, iar “galben-verzii” jubilează. Motivul? Papp a fost achiziţionat definitiv de Steaua în schimbul a 500.000 de euro, iar 150.000 din bani vor lua calea Moldovei.

Jucătorii au prioritate

STEAUA. “Caşcavalul” va intra la masa credală, deoarece FC Vaslui se află în insolvenţă, după ce în sezonul trecut a fost retrogradată pentru că nu a îndeplinit criteriul financiar. “Da, aşa este, un procent de 30 la sută dintr-un eventual transfer al lui Papp trebuie să vină la Vaslui. Banii vor intra la masa credală. Nu ştiu, deocamdată, cine va lua respectiva suma. Trebuie să se împartă”, a declarat, pentru FANATIK.RO, Adrian Porumboiu. Conform legii insolvenţei, orice sumă care ajunge la masa credală va fi împărţită promordial fotbaliştilor şi salariaţiilor din club, ei avînd prioritate la încasarea restanţelor, după cheltuielile de procedură.

ADVERTISEMENT

AFLĂ SUMELE EXACTE PE CARE FC VASLUI LE DATOREAZĂ FOŞTILOR JUCĂTORI

Au plecat liberi de contract

STEAUA. FC Vaslui a terminat sezonul 2013-2014 al Ligii 1 pe locul cinci, însă nu a primit licenţa, iar gruparea a fost automat retrogradată în Liga 2. Din cauza problemelor financiare, “galben-verzii” nu s-a înscris nici în eşalondul secund, iar toţi jucătorii au plecat liberi de contract. Aceştia au de încasat mai multe salarii restante, iar o parte din datorii le vor încasa ca urmare a vînzării lui Papp la Steaua.

25.000 de euro este salariul lui Papp la Steaua

1.4 milioane de euro este cota lui Papp conform site-ului transfermarkt.de

Tags: