STEAUA. Becali a explicat clar ce e FCSB: "Faci Ce Spune Becali:))!"

UPDATE, ora 18:29 / Gigi Becali a vorbit despre schimbarea numelui. Patronul Stelei a spus că FCSB e o denumire temporară, fiind sigur că va recîştiga numele Steaua la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

"Cei de la CSA au contestat sigla. Am făcut rezervări pentru mai multe nume, nu am înregistrat. Am vrut să arătăm că FCSB nu poate demonstra doar Fotbal Club Steaua Bucureşti. 

Atîta timp cît suporterii nu mă trădează, nu voi transforma echipa într-una cu numele Becali. Nu îi trădez. Cît de curînd, voi cîştiga numele Steaua la Înalta Curte. Termenul nu s-a dat încă. Deja am rezervat FCSB şi am făcut cereri. Prima dată trebuie să iau aprobarea Adunării Generale, adică familia mea.

Echipa se va numi FCSB pînă se dă hotărîrea Înaltei Curţi. Poate să însemne şi Faci Ce Spune Becali:)) Doar sunt banii mei! O schimb imediat după ce dă Înalta Curte decizia. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

N-am nici o problemă dacă iau locul 2. Joc play-off-ul Ligii Campionilor şi iau 10 milioane. Eu cînd dau bani din buzunar, mă retrag. O dau cadou. Ştii cui i-o dau? Lui Puiu Iordănescu. 

Nu cred că Iordănescu poate fi în spatele Armatei, dar e puţin făţarnic. Edi nu e, dar Puiu cred că e puţin. El a fost puţin în aripa celor care au făcut asta. Eu o să biruiesc şi o să dau de pămînt cu generalii. Dacă nu cîştig în instanţă, mai rău mă ambiţiez şi o să investesc mai mult", a declarat Becali.


Gigi Becali a anunţat că va schimba numele echipei Steaua Bucureşti în FCSB, în actele oficiale. FANATIK.RO a anunţat de miercuri că patronul echipei nu a schimbat denumirea (VEZI DETALII AICI). Reprezentanţii ONRC (Oficiul Naţional al Registrului Comerţului) au spus şi care va fi noua denumire a echipei. 

"Menţionăm că în data de 17.01.2017, prin reprezentant, s-a solicitat rezervarea denumirii FOTBAL CLUB SPORTING BECALI S.A., valabilă trei luni de zile. Până la data prezentei, nu s-a solicitat înregistrarea schimbării denumirii", spun reprezentanţii instituţiei, pentru ziare.com.

Noutatea o reprezintă faptul că iniţialele FCSB înseamnă de fapt Fotbal Club Sporting Becali. Patronul echipei a pierdut în instanţă dreptul de a folosi numele Steaua, într-o decizie a Curţii de Apel, pe 21 decembrie 2016.

Armata cere 37 de milioane de euro despăgubiri de la Becali pentru folosirea frauduloasă a siglei şi numelui Steaua Bucureşti.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933