Fotbal intern

STEAUA-RAPID. EXCLUSIV / Echipa de START: joacă TRIPLETA de AUR!

UPDATE 17:10 / FANATIK.RO vă prezintă în exclusivitate echipa de start aleasă de Cristi Pustai: Buchta - Săpunaru, Borda, Cmvos, Josl - Gecov,  Garai - Meulens, Pancu, Niculae - Benson....
22.02.2015 | 17:30
STEAUARAPID EXCLUSIV  Echipa de START joaca TRIPLETA de AUR

UPDATE 17:10 / FANATIK.RO vă prezintă în exclusivitate echipa de start aleasă de Cristi Pustai: Buchta – Săpunaru, Borda, Cmvos, Josl – Gecov,  Garai – Meulens, Pancu, Niculae – Benson. Antrenor: Cristi Pustai. 

LIVE VIDEO STEAUA-RAPID! SURPRIZE URIASE IN ECHIPA DE START A STELEI!!!

UPDATE 11:50 / Mai mulţi suporteri ai Rapidului au fost prezenţi la antrenamentul lui Pancu şi compania şi au creat o atmosferă senzaţională. Fanii cu cîntat minute în şir, iar jucători au rămas impresionaţi de ce au văzut. Altfel, suporterii Rapidului se vor întîlni la ora 16:00 la Stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu, după care vor pleca organizat spre Ghencea. Rapid va avea la partidă peste 3.000 de fani pentru că, pe lîngă tichetele destinate galeriri, alte cîteva sute de suporteri şi-au achiziţionat bilete la Tribuna I.

STEAUA. Campioana României va disputa astăzi, de la ora 20:30, derby-ul etapei a 18-a, contra celor de la Rapid. Oaspeţii vin în Ghencea din postura de “lanternă” a rezultatelor după primele 17 etape, pentru că CFR Cluj a ajuns pe ultimul loc după depunctarea şoc de 24 de puncte, însă jucătorii giuleşteni sînt gata să producă surpriza. Pancu, Săpunaru şi Niculae au fost responsabili cu motivarea colegilor străini din echipă, care au aflat, cu lux de amănunte, ce reprezintă o partidă cu Steaua pentru suporterii Rapidului. De altfel, Cmovs, Sapina sau fraţii Oriol rămas impresionaţi de atmosfera de la prezentarea lotului, cînd peste două mii de fani au făcut un adevărat show în Sala Giuleşti.

Sînt gata să-i bată pe Steaua

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, fotbaliştii străini din lotul Rapidului sînt la curent cu rivalitatea cu formaţia din Ghencea şi sînt pregătiţi să dea totul pe teren. “Sînt foarte montaţi să facă un meci mare. Au urmărit filmuleţe, partide din trecut cu Steaua şi au înţeles cum trebuie tratat un astfel de derby. De altfel, ştiu la perfecţie pînă şi să înjure Steaua, au învăţat fără probleme , vorba aia, înjurăturile se învaţă prima dată dintr-o limbă străină”, au precizat sursele FANATIK.RO. Pancu, Săpunaru şi Niculae, idolii din prezent ai Rapidului, le-au explicat străinilor din lot importanţa partidei cu Steaua, dezvăluindu-le, totodată, că o victorie în faţa rivalei de moarte valorează cît un campionat.

“Greii”, la primul meci împreună

STEAUA. Formaţia giuleşteană s-a întărit în aceasă iarnă cu Niculae şi Săpunaru, fotbalişti care, alături de Pancu, vor să readucă Rapidul în prim planul fotbalului românesc. Partida din această seară va consemna o premieră pentru clubul giuleştean. Cei trei idoli ai tribunelor vor evolua împreună contra Stelei pentru prima dată într-o partidă oficială din clipa în care s-au apucat de fotbal. “Nu am mai jucat niciodată alături de ei! Este o premieră! Mă bucur că vom evolua împreună într-un meci contra Stelei. Sper ca la final să fim fericiţi”, a spus Pancu pentru FANATIK.RO.

Echipă schimbată faţă de tur

STEAUA. În turul campionatului, formaţia din Ghencea s-a impus pe Giuleşti cu scorul de 3-1, deşi mai bine de o oră de joc rezultatul a fost egal. Rapid avea, însă, o echipă în care doar Pancu a strălucit. Totuşi, în Ghencea, giuleştenii vor veni cu o formaţie schimbată aproape în totalitate, în care doar Pancu va fi, cel mai probabil, titular.

Liga 1, etapa 1: Rapid – Steaua 1-3: Bornescu – Tînc, Lung, Iacob, M. Stoica –  V. Negru, Selagea, Săndulescu, Al. Coman – Pancu, Ciolacu

Cupa Ligii: Rapid – Steaua 1-2: Drăghia – Tînc, Lung, Iacob, M.Stoica – Al. Coman, Săndulescu, Păun, Selagea – Ciolacu, Pancu.

Echipa probabilă de azi: Buchta – Săpunaru, Sapina, Cmovs, J. Oriol – Meulens, Gecov, Pancu, E. Oriol – D. Niculae, Benson

Tags: