Steaua dă lovitura! Urmează încă TREI super-transferuri

Oana Pascaru   
in Stiri sportive
14/08/2016, 10:04
Steaua dă lovitura! Urmează încă TREI super-transferuri

STEAUA. Formaţia roş-albastră a mai achiziţionat recent încă doi jucători pentru acest sezon. Este vorba despre Boldrin şi De Amorim.

STEAUA. Chiar şi aşa, transferurile la Steaua nu se opresc aici pentru că doi dintre jucătorii de bază ai lui Reghecampf, Nicuşor Stanciu şi Jugurtha Hamroun, sînt de punctul de a ajunge la echipe din străinătate, după dubla cu Manchester City.

STEAUA. Astfel, dacă cei doi elevi aflaţi sub comanda lui Reghecampf pleacă, următorul pe lista de achiziţii ar fi Denis Alibec. Atacantul Astrei este de mult timp sub atenţia steliştilor, însă transferul nu s-a realizat pînă acum din cauză că roş-albaştrii au oferit suma de 800.000 de euro iar Niculae a transmis din puşcărie că vrea pe atacant 2,5 milioane de euro.

“Steaua mă tot cumpără de trei ani, dar n-am ajuns acolo”, a declarat Alibec.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×